pondělí 29. dubna 2019

Tmavé infrazářiče

Moderní a hospodárné plynové infrazářiče. Mezi produkty osvědčené značky Schwank mají své pevné místo i tmavé plynové zářiče, které vynikají mimořádně vysokou úsporností, a navíc během jejich provozu nevzniká nepříjemný průvan ani nedochází k víření prachu. Plynové infrazářiče tmavé.


Tmavé plynové infrazářiče pro vytápění hal a skladů. STUDIE VYTÁPĚNÍ ZDARMA !

Zdarma studie topení pro vaši halu ! Tmavé infrazářiče Zařízení vychází z koncepce úspěšné řady nízkoteplotních infrazářičů vyvinuté společností Kaspo Praha. Právě více jak let zkušeností s vývojem a výrobou infrazářičů je pro Vás zárukou technologicky precizního výrobku, který nedělá kompromisy. Poskytují tepelné záření v nejpřirozenější střední vlnové délce - obdobné, jako má sluneční záření.


Rozdíl mezi pocitovou teplotou a skutečnou teplotou vzduchu bývá až °? Topné trubice se vyrábějí buď ve tvaru U nebo I. Jedná se o přímotopné plynové spotřebiče vybavené nutnou automatikou. Tím se podstatně prodlouží délka plamene a dosáh.

Inovativní a energeticky efektivní. Schwank nabízí své infrazářiče jako jednotlivá zařízení s přetlakovým hořákem. To umožňuje vytvářet velmi dlouhý laminární plamen, který zabezpečí optimální proudění v sálavých trubicích a zajistí tak rovnoměrný přesun tepla po celé délce zářiče. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Due to government measures we payment for orders is possible only by bank transfer or payment gateway. Dear customers and business partners, as the COVID-infection situation evolves, we adjust the working hours of our company according to the capabilities of our work team. Při vývoji tohoto infrazářiče bylo reflektováno maxi-mum požadavků získaných od investorů, projektantů, montážních firem, ale i servisních techniků. K vytápění se využívá principu tepelného sálání (spalování plynu probíhá v uzavřené trubici, provozní teplota trubice cca 450°C) pro topení ve specifických prostorách a zónách i celých objektech. Pro vytápění chat a chalup se nejčastěji používají tmavé infrazářiče.


C (podle konstrukce infrazářiče od 2do 500st. C) a přenáší sáláním teplo do prostoru. Tepelná účinnost dosahuje až. Plný výkon po spuštění zářiče je dosažen asi po 20. Světlé infrazářiče Tmavé infrazářiče.


Cu trubky m ěď Eurogas trubka plyn. Eurogas tvarovky Lisovací tvarovky Comap Rozpěrky k plynoměru. Tlakové plynové hadice.

Lersen, vytápění pro průmyslové haly. Snadná rychlá montáž - sestavuje se z již hotových segmentů - tímto odpadá zdlouhavé skládání komponent. COMPACT tmavé infrazářiče Pokyny k montáži, provozu a údržbě v 05. Infračervené zářiče Schwank. Instalace všeobecně Sejměte obalový materiál a ujistěte se, že obsah ne-utrpěl žádné poškození.


Zkontrolujte dle dodacího listu kompletnost dodávky. V případě pochyb jednotku ne-používejte a kontaktujte dodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky