úterý 9. dubna 2019

Automatický kotel rojek tka 25

Automatický kotel rojek tka 25

Díky zásobníku paliva, elektronické regulaci a hořáku se šnekovým podavačem, může kotel pracovat v automatickém režimu i několik dní. V případě zájmu o tento automaticky kotel včetně montáže kontaktujte nás. Unsubscribe from Civil? Regulovatelný výkon – kW. Výkon tohoto kotle lze regulovat v rozmezí 5- kW.


Součástí kotle je retortový hořák, jenž je konstruován na základě spodní dodávky paliva do spalovací části. Kw varianty dokonce 465. Předpokládám, že kotel je v pořádku, ale nikdo mě nezaškolil a nepředvedl obsluhu kotle. Topenář, který prováděl připojení a měl požadovaný certifikát viděl kotel s novou regulací ST-4zPID poprvé v životě. NÁSYPKA VPRAVO - provedení kotle bez roštů.


KONDENZAČNÍ PLYNOVÉ KOTLE ZÁVĚSNÉ. DODAVATELÉ KOTLŮ NA BIOMASU. Ka a RoJeK tKa s automatickým spalováním pelet, méně kvalitních i rostlinných pelet, obilí a uhlí. Dále pak standardní zplynovací kotle RoJeK KtP na.


Automatický kotel rojek tka 25

Možnost řízení kotle a okruhů vytápění modulační elektronickou ovládací jednotkou. Co tento kotel na peletky také nabídne, to je jistota automatického provozu. Jedná se o automatický teplovodní kotel na tuhá paliva 4. Starý kotel demontujeme, nový nainstalujeme a naučíme vás s ním zacházet. Instalací kotle to nekončí!


Tento kotel je již řadu let nejprodávanějším typem v našem sortimentu pro svoji osvědčenou konstrukci. Rojek kotel TKA , levý. Automatický kotel je samozřejmostí.


Automatický kotel rojek tka 25

Lokalita: Velké Albrechtice. To je výrobce teplovodních kotlů na tuhá paliva, dřevozpracujících strojů a další tepelné techniky vynikající kvality ! Kotel TKA , kW, pravý, automatický na tuhá paliva, s násypkou 3l. Záruka od spuštění, doklad. Palivo (hnědé uhlí Ořech pelety). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V kotli je instalován retortový hořák ROJEK BIO , který je konstruován na principu spodní dodávky paliva do spalovací části a samotné spalování připomíná hoření v kovářské výhni. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prodám nerezový šnek hodící se do rojek A 15U.


Dále šnek hodící se do Ling do Viadrus, Benekov, rojek , Agromechanika. U originálu při rezavění a následném zmenšování průměru. V automatickém režimu kotel umožňuje spalovat jenom kvalitní bílé dřevěné pelety o průměru mm.


Hlavní problém je, že se neotevře směšovač. Tudíž nejde teplo do radiátorů. Dnes ráno jsem ale zjistila, že když vlezu do nastavení na řídící jednotce na násypce a otevřu manuální provoz, tak kotel okamžitě zareagoval, směšovač se otevřel a během minut bylo v radiátorech stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky