čtvrtek 18. dubna 2019

Nástrčné spojky pro vzduchové systémy

Spojovací matriál slouží k jednoduchému spojení hadic a příslušenství pro stlačený vzduch. Obratem zašleme zálohovou fakturu a po připsání platby na náš účet (obvykle do dalšího dne) Vám upřesníme, kdy se pro zaplacené zboží můžete zastavit. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky , rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí. Nástrčné spojky mají hned několik předností.


Vyrábíme plastové nástrčné spojky a plastové trubky pro různá průmyslová odvětví (např. sanitární technika a zařízení, nápojová technika, tlakový vzduch, vzduchové a kapalinové systémy , automobilový průmysl).

Mezi tu největší se bezesporu řadí extra snadná montáž i demontáž. Nabízíme nástrčné spojky a šroubení pro hadičky o vnějším průměru - mm. Podrobněji o účtování DPH.


Vhodné jsou všude tam, kde není vysoké mechanické namáhání spoje. Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Spojky pro nápojové systémy - Technické-součásti.

Ochranné ãepiãky Jsou k dispozici jako dodateãná ochrana proti vyklouznutí hadice nebo k ochranû (oznaãení) jako barevné rozli‰ení (viz pfiíloha katalogu na stranû 8). Vzduchové rychlospojky, rychlospojky na vzduch - Sortiment kvalitního pneumatického nářadí od firem Gison, Ingersoll, Rand a dalších. T-spojka nástrčná pro potrubní rozvody vzduchu s trubkou u průměru mm. Dále nabízíme příslušenství a kompresorům a pneumatickému nářadí švédské značky CEJN - rychlospojky, navijáky, hadice, ofukovací pistole a další. Přívěsy a návěsy - náhradní díly.


Při rozdělení zásilky bude dopravné a balné účtováno 2x. Jednoduché provedení pro rychlou montáž v potrubním systému. Položky SKLADEM zašleme bezodkladně, položky s dostupností X dnů zašleme po naskladnění. Lindab vyrábí široký rozsah stropních a stěnových difuzorů, trysek, regulátorů průtoku, hliníkových a ocelových mřížek, talířových ventilů, nízkorychlostních velkoplošných vyústí a VAV systémů. Komfort ( vzduchové vyústi) Obsahuje difuzory, mřížky, klapky a příslušenství používané k zaregulování a kontrole klimatu v místnosti.


Pro tyto systémy vyrábí společnost nástrčné spojky , ohebné hadice, flexibilní rozvody, rozdělovače, ventily a kohouty. Mezi novými výrobky, které firma John Guest poprvé v České republice vystavovala na 50. MSV v Brně a také na veletrhu AQUA-THERM v Praze, byl systém trubka v trubce pro rozvody teplé vody. Spojení je provedeno jednoduchým zasunutím trubky do spojky.


Není potřeba žádného lepidla nebo trubky se závitem. Systém je ihned připraven k použití.

Firma John Guest má veľké a dlhodobé skúsenosti ako jeden z celosvetovo popredných výrobcov rýchlonástrčných spojovacích prvkov (rýchlospojky) pre trubkové systémy. Aktuálne informácie o prevádzke v núdzovom stave. Celkový proces vývoja, výroby a montáže je kontrolovaný prepracovaným systémom zaistenia kvality. Zpravidla disponují tlakovou odolností do Mpa. Plastové hadice s tlakovým opetem na dopravu stlačeného vzduchu k pneu nářadí, kompresorům a technice na stlačený vzduch.


Na objednávku vzduchové PVC hadice opatříme koncovkami dle Vašeho výběru. Rozměrové řady jsou uzpůsobené k napojení na mosazné, vzduchové nástrčky. Buďte s námi v kontaktu.


Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky