úterý 23. dubna 2019

Káď na vodu 500l

Vyrobená z tmavězeleně barveného polyetylenu. Bez kádí se žádný podzimní výlov neobejde. Odolá sychravému počasí a nepraskne. Hodí se také pro záchyt užitkové dešťové vody, ve stavebnictví, pro výsadbu rostlin i průmyslové použití. Dobře poslouží i jako základ jezírka.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Kategorie: plastové sudy, kádě, barely kádě na vodu Nádoby na dešťovou vodu , ale i pro potravinářské, nebo průmyslové využití. Možnost dokoupení vík, podstavců a výpustných ventilů. S orientačními ryskami p. Plastový sud na dešťovou vodu o objemu 5litrů je velmi bytelný a vyrobený z kvalitního plastu. Součástí sudu je víko a výpustní kohoutek (ten je k sudu přiložen, avšak díra pro tento kohoutek není předvrtaná, je nutná jeho jednoduchá instalace). Prodám starší čistou plastovou káď na vodu , která sloužila pro vinařské účely.


Horní zúžená část byla odřezá na , na hoře je lehce opravitelná praskli na d = cca cm. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.

Určeno pro užitkovou vodu. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty nádrž na vodu - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Je k dispozici v pěti velikostech. Sud umístíme pod okap nebo vedle něj a sbíráme dešťovku k zalévání rostlin. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Sud můžeme zvednout na podstavec.


Popis - Sud na vodu 500l černý bez víka SUD NA DEŠŤOVOU VODU , nádrž na vodu 500l černý bez víka. GPH na dešťovou vodu 500l. Plastová káď o objemu 5l , vyrobená z černě barveného pružného polyetylenu LD-PE, vhodná na vodu , pro rybáře, k tech. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve.


Nohel Garden Barel s ventilem a víkem plastový zelený 500l - 500l. V katalogu nemáme podrobnější informace o sud na vodu 500l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Sud 500l na dešťovou vodu , recyklovaný plast Plastový sud 500l na dešťovou vodu z recyklovaného plastu, barva černá. Káď (sud) 150l na dešťovou vodu zelená BIDONE.

Nádoba poskytne útočiště desítkám ryb. Káď plastová na vodu 500l s víkem. Je vhodná pro záchyt užitkové dešťové vody, v rybníkářství, pro výsadbu rostlin i průmyslové použití. ALDOS Sud na vodu 500l černý bez víka. Nadrozměrná zásilka, nutná volba přepravy Česká pošta-sudy na vodu za cenu 19-Kč za jakékoliv mnnožství sudů.


Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Sud nádoba na dešťovou vodu 500l PH. Cena dopravy je 19- Kč při jakémkoliv množství sudů.


Přeprava sudu je prováděna přepravní službou Česká pošta nebo Top. Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny,. SUD NA DEŠŤOVOU VODU , nádrž na vodu 500l černý bez víka. Sud na dažďovú vodu 500l PH s kohútikom a vekom.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie sud na vodu 500l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky