čtvrtek 18. dubna 2019

Opravy hifi techniky

Provádíme opravy a servis audio video techniky , servis fotoaparátů, videokamer, autorádií, DVD rekordérů, CD přehrávačů, HI-FI a high-end produktů. Servis audiovizuální techniky Praha DJ SERVIS. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách firmy DJ Servis.


Provádíme nejen opravy ale i restaurování vintage techniky , zakázkovou výrobu jednotlivých komponentů a profesionální akustické úpravy místností dle výpočtů a měření s pomocí moderní techniky a softwaru. Profi ozvučovacej a hudobníckej techniky.

Spotrebnej elektroniky (biela)- obmedzene. Opravy mikrovlniek, indukčných varných dosiek. Mnoho z vás vlastní doma spousty vinylových desek. Pro oživení hudby z nich je gramofon nezbytný ! Opravujeme jak gramofony z výroby bývalého státního podniku TESLA Litovel, tak i veškeré přístroje zahraniční.


Umíme zajistit nové gramofonové jehly nebo celé vložky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DJ SERVIS, A-OK SERVIS, Tomáš Kotáb - opravna elektroniky,. Provádím zakázkové opravy (servis) spotřební elektroniky.

Nabízím elektronické a elektrotechnické práce na zakázku, konzultace a instalace. HIFI CZ je společnost tvořená profesionály s více než půlstoletím souhrnných zkušeností v oboru - máme za sebou ty nejprestižnější instalace špičkové audio techniky v rezidenčních prostorách i desítky projektů komerčního ozvučení. Mikro Hi-fi se dělí na systémy s CD mechanikou přehrávající hudbu nebo s DVD mechanikou, které Vám umožní přehrávat i filmy a videa.


Nevzťahuje sa na prípadné iné vady ktoré neboli predmetom opravy alebo sa vyskytli neskôr a neboli účtované. Programátori a riadiace dosky. Záruka zaniká uplynutím záručnej doby, ďalej v prípade cudzieho zásahu do prístroja (porušením plomby), poškodením prístroja vplyvom živelnej udalosti, poruchou v rozvodnej sieti a pod.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Provádíme opravy spotřební elektroniky (TV, DV audiotechniku, atd), odborné profesionální montáže antén, společných televizních antén (STA), odborné montáže satelitní techniky.


Top partner Skylink - montáže, provádění plateb online. Moje firma Vám nabízí záruční a pozáruční servis televizorů, DVD-přístrojů, videorekordérů, videokamer, satelitních přijímačů, hi-fi techniky a PC monitorů. Poradíme Poradíme s výběrem hifi , stereo soustavy či domácího kina, rychle zodpovíme případné otázky. Navrhneme Navrhneme konkrétní stereo sestavu či domácí kino vyhovující vašim konkrétním požadavkům. Vítejte na stránkách společnosti VISBETO, s. Naše výrobkové portfolio se skládá zejména ze strojů vibrační techniky a strojů pro stavebnictví.


HIFI systémech, přes tříhlavé a třímotorové až po nejvyšší řadu HIFI komponentů s DUAL CAPSTANa krystalem řízeným pohonem. Téměř vždy se jedná o výměnu přítlačných kladek, jenž mají společně s kalibrací rychlosti.

Zabývám se tedy nadále servisem DJ, světelné, zvukové a Hi-Fi techniky. Vedle tradičních přístrojů vyžadujících běžnou údržbu mi na stole končí také krásné vintage kusy Hi-Fi techniky z 80. Podejte zdarma inzerát či vyhledejte z nabízeného zboží v bazaru Hi-Fi techniky a příslušenství. Servisujeme všetky značky televízorov, lc hifi a iné domáce elektronické zariadenia Prečo si vybrať práve nás?


Máme za sebou viac ako 10. Nový název firmy byl důvodem transformace z původní společnosti. Firma ELISA Computer s. Rozšířili jsme svojí působnost, jelikož centrála je v Klatovech a pobočka ve Strakonicích. Naší snahou je nabídnout široký a zároveň atraktivní sortiment video a audio techniky za co nejnižší ceny.


Veľkoobchodný a maloobchodný predaj auto Hi-Fi techniky a príslušenstva: DVD. Elektroservis Hradec Králové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky