pondělí 15. dubna 2019

Cedrové dřevo vůně

Svěží jemně dřevitá vůně probudí všechny vaše smysly a má povzbuzující účinky na tělo i mysl. Tonizuje nervový systém a pomáhá při celé řadě nervových obtíží. Vůně cedrového dřeva vám přinese. Název cedr pochází z arabského kedron a znamená síla.


Cedr je starověký symbol hojnosti, plodnosti a duchovní síly.

A to cedrové obzvláště. Jeho nasládlá mýdlová vůně odpuzuje hmyz. Díky tomuto přírodnímu repelentu dokážete s moly zatočit bez zbytečné chemie!


Exotické cedrové dřevo WRC je vhodné pro venkovní i vnitřní použití, neboť disponuje výbornou tepelnou i zvukovou izolací. Cedrová cedulka má rozměry x 6. Americký cedr zároveň vyniká nádhernou kresbou dřeva v barevných odstínech od slámově žluté, přes načervenalou až po tmavě hnědou barvu. Předností červeného cedru je velmi příjemná cedrová vůně.

Dřevovina cedru také má baktericidní vlastnosti, např. Vůči struktuře dřevoviny a jí biologickým vlastnostem cedr velice se hodí pro stavbu saun – jako cedrové obklady stěn, lavic a cedrových domů. Vyrobeno z příjemně vonícího dřeva červeného cedru – přírodní odpuzovač šatních molů. Sibiřský cedrový olej byl vždy považován za pochoutku. Snadno se vstřebává do organismu, má vysoké nutriční a léčivé vlastnosti, je neobyčejně bohatý na vitamíny a stopové prvky.


Jsou velmi aromatické, mají příjemný zemitý tón a výraznou dřevitou chuť. Zároveň jsou pikantní a nechybí jim typická pryskyřičná vůně. Látky obsažené v cedrovém dřevu zabíjí larvy molů a tím zabraňují jejich množení.


Průměr kuliček je mm, ks v balení. Je vhodný při nachlazení a působí jako repelent, nakapán ve skříních s přírodními textiliemi chrání před moly. Zde najdete výrobky z cedru. Esenciální olej se vsákne do.


Kořenitý nádech dodávají parfému výtažky z hřebíčku, šalvěje a rozmarýnu. Pryskyřice, kterou cedr obsahuje, je velmi zajímavá látka a nemá na světě obdoby. Divoká zvěř si v tajze čistí nohy o kmen cedru, který má měkkou kůru, a takovým.


POPIS Ostrá, sofistikovaná vůně s exotickými podtóny květu ostružiny, růžového dřeva, mořského akordu, pepře a pižma.

Chutě a vůně vánočních svátků - zralé bobulové ovoce a sváteční zeleně v kombinaci s eukalyptem a špetkou čokolády. Nečekaná a nostalgická vůně. Limitovaná edice - k dispozici jako velká svíčka Classic.


Vrchol: černá třešeň, malina, eukalyptus. Srdce: čokoládový puding. Příběh vůně Libre znamená ve francouzštině svoboda a její význam prostupuje všemi prvky této smyslné vůně. Základ: vanilka, cedrové dřevo , cukr. Ta je určena všem silným ženám, které staví svobodu na horní příčky svých hodnot.


Stejně jako značka Yves Saint Laurent. Okázalý luxus se projevuje ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky