pátek 5. dubna 2019

Odsavani vzduchu

Trade Discounts, Next Day Delivery on Eligible Orders! Easy to apply, professional glass cleaner. Působíme v oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. Obraťte se na nás, pokud potřebujete vyřešit odsávání, separace a filtrace aerosolu, odsávání a filtrace prachu, kouře, tuhých částic, ventilátory a vzduchotechnické potrubní rozvody. Pomáhá k lepší koncentraci při jakékoliv činnosti i relaxu, dokáže také výrazně přispět k předcházení chřipkových viróz a dalších vzduchem se šířících civilizačních nemocí.


Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

GG společně založili Ing. Výběr a parametry produktů, doručení, instalace, servis, aktuální dostupnost a ceny s Vámi rádi zkonzultujeme telefonicky či mailem. Chcete dýchat čistý vzduch v domě, v kanceláři, v průmyslové hale? Komplexní nabídka v oblasti strojírenské výroby a průmyslového odsávání vzduchu.


Svým zaměřením se původně orientovala do oblasti poskytování kvalitních služeb. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání.


V této skupině zboží najdete veškeré potrubí, tvarovky a další komponenty potřebné k přívodu, nebo odtahu vzduchu. Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu , například tepelně a hlukově izolovanou.

Odsávání pilin a filtraci vzduchu v dílně jsem začal řešit už před lety poté, co jsem se několikrát doslova přiotrávil pilinami, prachem a kouřem z řezání a broušení. Vysoce kvalitní produkty systémů odprášení, odsávání a filtrace vzduchu , pro použití v průmyslových provozech. TEC představuje v kategorii odsávání zplodin kompletní nabídku zařízení a pomůcek pro odsávání zplodin. Proč zvolit odsávání a filtraci vzduchu od CIPRES.


Námi instalované technologie odsávání sami navrhujeme, instalujeme vlastními zaměstnanci s použitím vlastních výrobků. Za instalovanou technologii neseme 1 zodpovědnost. Vyhledáváme kvalitní, energeticky úsporná řešení odsávání a filtrace vzduchu. Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením. Na základě našich zkušeností, získaných během řady desetiletí práce v oblasti úprav vzduchu , jsme vyvinuli osvědčený přístup, který nazýváme vhodné technické řešení.


S tímto přístupem bude Váš systém čištění vzduchu vždy „ušitý na míru“ vašim potřebám, rentabilní a jednoduše ovládatelný. Odsávací hadice pro vzduch a prach jsou vhodné především pro běžnou ventilaci a odsávání ve všeobecných aplikací v průmyslu a vzduchotechnice, odsávání jemných pilin, hoblin, prachu s vysokými nároky na flexibilitu hadice. Většina našich filtro-ventilačních systémů je tvořena modulovým systémem, který umožňuje sestavit průmyslový odsavač přímo dle požadavků zákazníka, pro filtraci vzduchu s podílem téměř jakéhokoliv prachu.


Stroje slouží k odsávání prachu, pilin, třísek, špon, atd. Svojí tuhou konstrukcí naleznou uplatnění v malých a středně velkých provozech. Nová konstrukce odsávání dosahuje vysokého výkonu při nízkých provozních nákladech.


Vážení zákazníci, porouchal se Vám ventilátor v bytě, koupelně, nebo WC, nebo plánujete rekonstrukci? Máme pro Vás dobrou zprávu! Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku.


A právě proto jich u nás najdete celou řadu.

Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. Automatická vakuová balička potravin s funkcí pro odsávání vzduchu z měkkých jídel či polévek. Nastavitelný čas odsávání vzduchu.


Nabízí funkci marinování ve vakuu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky