úterý 30. dubna 2019

Jawa ceník

Hrála ve stovkách československých filmů. Soplehlivá, elegantní, krásná a nejsilnější zástupkyně Jednotné Řady Československých motocyklů. Orientační kompletních ceník renovací, lakování a ostatních renovačních prací. JAWA Kývačka má spoustu. K dispozici je orientační ceník dle typů jednotlivých motorek.


Vše Pro Chopper a Cruiser To máte.

Padáky přední i zadní, Opěrky, Nosiče, Přídavná světla, Kufry, Brašny, Rolky, Plexiskla, Řidítka, Doplňky chrom i kůže. The model uses a copy of the Honda XR4engine built by Chinese firm. Ceny vypsané na webu nejsou konečné a budou upraveny podle vlastního úkonu a stavu moto. Ubytování penzion Jawa.


Nabízíme ubytování ve dvou, čtyř a pěti místných pokojích v kategorii Apartmán, Economy a Turistický. Vybavení pokojů zahrnuje vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Penzion Jawa se nachází v Krkonošském národním parku nedaleko Vrchlabí v obci Strážné ve svahu Herlíkovice - Žalí.


Dopravíte se k nám vlastními vozidly v létě. Nabízíme také ubytování na chatě Motex, která je co by kamenem dohodil od penzionu Jawa.

Továrna našeho čínského partnera TMEC je vybavena nejmodernějšími technologiemi, vlastním vývojem a výrobou motorů (včetně testovacích zařízení jako jsou brzdy válců a zařízení pro měření vykonu motoru). Děti do roku 1Kč za pobyt. Pracujeme v profesionálním lakovacím boxu značky SAIMA.


Barvy máme jak klasické lesklé, tak dobové pololesklé – Jako první na trhu v ČR nabízíme tento originální vzhled povrchu laku. Uvedené ceny jsou s DPH. Fenomén Jawa , aneb Jawa , jak ji neznáte.


Vystaveno je zde na pět desítek. Specializuji se na opravy, kompletní renovace a údržbu dynam, zapalování, na motorkách Jawa kývačky. Tato velmi důležitá část motocyklu bývá často hrubě zanedbávána a neudržována. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Výhodou tohoto systému je to, že si každý může odhadnout cenu sám.


Pro ilustraci: motor Jawa 35. Vzhledem k rozmanitosti dílů naceňujeme díly individuálně na základě Vámi zaslaných fotografií. Cena zahrnuje kompletní přípravu (odstranění původní PÚ, připravení povrchu pro novou - broušení a leštění, nanesení vrstvy antikorozního niklu a následně chrom)Klempířské práce a ostatní opravy se naceňují individuálně.


Vylití nádrže kaučukovou barvou dle. Cena kompletní renovace motocyklu bohužel nelze nikdy určit na korunu přesně podle typu motocyklu, každý motocykl je individuálně opotřeben a případně poškozen či nekompletní,. Z relácie Noc v archíve.


Na základě dohody s ředitelem strakonického pivovaru panem Dušanem Krankusem a sládkem Ing.

Vlastimilem Matějem vyrobí pivovar opět tradiční třetinkové lahve piva Klosterman s etiketami k stému výročí ČZ pro účastníky zářiového setkání majitelů motocyklů a jízdních kol ČZ. Vítáme vás na stránkách Jawadíly. Zde na stránkách najdete veškerý seznam a ceník všech nabízených náhradních dílů,literatury a různých doplnků na moto. Různé akce srazy,burzy,závody atd. Nedílnou součástí renovací jsou u nás i vozítka Velorex či rikša.


Vítejte na stránkách Vladimírovy renovace. Všechny ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH Od 1. Ceník ve formátu PDF ke stažení zde. Když byl před pár týdny světu představen zbrusu nový motor nesoucí značku Jawa , okamžitě vzedmul vlnu emocí.


Jednalo se o krásný agregát, jenž svým designem ctí slavnou historii značky, jenže spoustě lidí nebyl po chuti fakt, že se nejedná zdaleka o český výrobek, nýbrž o produkt indického giganta Mahindra. Teď se ovšem konečně představily i celé motorky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky