úterý 16. dubna 2019

Nejmenší kotel na pelety

Jsme profesionální tým s dlouholetou zkušeností. Nejmenší automatické kotle na pelety. Možnost použít na DOTACE. Menší kotel na pelety – COMPACT.


Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu.

Můžete jej umístit třeba na chodbu nebo pod schody. Dřevěné pelety jsou čím dál oblíbenějším zdrojem tepla nejen díky relativně nízké ceně, ale také nízké ekologické zátěži. LOCKER Inovativní niť pro těsnění záv. Automatický, kompaktní ocelový kotel s hořákem na pelety. Oblíbeným typem zdroje vytápění je kotel na pelety nebo kombinovaný kotel na dřevo a pelety.


Současný trend ve spalování pelet a biomasy je jasný – poskytnout uživateli maximální komfort, tj. Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou. Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle.

Kotle a kamna na pelety. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Jedná se nejmodernější zařízení ve skupině kotlů na tuhá paliva. W, ocelové, 2kg, Pelety.


Peletový kotel spaluje pelety , vyznačuje se vysokou účinností spalování. Svěříte mu vytápění na mnoho let, a tak s výběrem nového kotle na pelety nespěchejte, udělejte si dobrý přehled a nechejte si poradit. Na prstech jedné ruky můžete spočítat kritéria, která jsou rozhodující při výběru kotle : palivo, výkon, účinnost, spotřeba a cena. Dům je nezatepleny asi 1mna vytápění. Také aby byla co nejmenší náročnost na údržbu, nemohu za nimi jezdit příliš často, nemáme to moc blízko.


Máte někdo zkušenosti s finančními rozdíly mezi automatikou na uhlí a na pelety. I přesto, že cena pelet mírně roste, je kotel na pelety stále velmi úsporným způsobem vytápění rodinného domu. Moderní automatické kotle navíc jsou navíc i velmi pohodlné, co se týče obsluhy a nabízí dobré možnosti regulace. Ctvrtym rokem provozujeme 100kW kotel na pelety Frolling Pvcetne ekvitermni regulace a rizeni 5ti topnych okruhu vcetne casti s podlahovkou, automatickeho podtlakoveho nasavani pelet z mistnosti predelane na silo kde mam 16t pelet.


Absolutni spokojenost, reseni plne komfortem srovnatelne s plynovym kotlem. A tím pádem nízké nároky na skladovací prostor, což se hodí nejen větším budovám, nemocnicím, úřadům a tak podobně. Třetí a vyšší emisní třída.


Nezřídka se dostanete až na tu nejvyšší, tedy pátou.

Dá se proto předpokládat, že nároky legislativy pro používání kotle. Kotel na pelety také není velký. Hořák, který používáme, byl vyvinut speciálně pro dřevní pelety.


Způsob hoření a regulace je nejblíže k plynovým kotlům. Doporučujeme pelety z peletárny v Želatovicích. Nakoupíte pelety za super cenu přímo u výrobce. Mají na výběr levnější pelety s kůrou vhodné pro retortový hořák i vysoce kvalitní pelety bez kůry a jakýchkoliv přísad vhodné pro hořáky Ferroli.


Nový model kotle na pelety je vybaven funkcí kalibrace podavače pelet zajišťující kvalitní. Výrobky PONAST a VERNER Vzhledem k aktuálnímu vývoji situace v souvislosti s šířením virové nákazy COVID-není možný osobní odběr náhradních dílů a výrobků v prostorách společnosti PONAST spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky