úterý 2. dubna 2019

Membránový plynoměr

Malý membránový plynoměr pro fakturační i podružné měření spotřeby běžných plynů. Možnost osazení NF snímačem pro dálkový přenos údajů. Opravou prochází membránový plynoměr , u nějž skončila desetiletá ověřovací lhůta nebo byla dodavatelem nebo odběratelem plynu zjištěna závada neumožňující správné měření množství spotřebovaného plynu.


Smyslem opravy je uvést plynoměr do takového stavu, aby při zkouškách, které po opravě následují. Suchý membránový plynoměr. Má tvar hranolu, v kterém jsou dva měchy, které se střídavě plní a vyprazdňují plynem.

Každé naplnění se projeví na číselníku. Zvony se střídavě plní a vyprazdňují plynem. BK GVVelký membránový plynoměr určený pro fakturační i podružné měření na zemní plyn, svítiplyn, propan, butan, vodík, dusík, vzduch, interní plyny. Sú schválené v SMÚ Bratislava ako meracie prístroje pre obchodný styk a svojimi vlastnosťami vyhovujú vyhláške ÚNMS č. Veľkosti plynomerov: GG5.


Pouze pro podružné měření. Plynoměr s teplotní kompenzací nabízí řešení tohoto problému, neboť využívá konstrukční úpravu, která eliminuje vliv teplotní roztažnosti plynu. Všechny plynoměry řady UG je při pořízení možné touto mechanickou kompenzací vybavit.


Check Out Sex On Sex on eBay.

Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Jsou známé pod častějším názvem domovní plynoměr.


Hlavním měřícím prvkem jsou dvě odměrné komory předělené koženými pružnými membránami. K dodání i ve verzi s teplotní kompenzací. POPIS Plynoměr se skládá z měřícího mechanizmu, počítadla a skříně plynoměru.


Skříň plynoměru je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou ( epoxidovaný polyesterový práškový nátěr). Plynoměr Gallus je objemový membránový plynoměr se samostatnou dvojitou komorovou měřicí jednotkou. Dvojité komory jsou vybaveny pružnou a plynotěsnou membránou, která se pohybuje rozdílem mezi vstupním a výstupním tlakem. Plyn vstupuje do jedné strany membrány, zatímco na druhé straně prochází samostatným portem na.


Kompaktní membránový plynoměr pro měření průtoku zemního plynu, svítiplynu, propan-butanu, dusíku, vzduchu a dalších inertních plynů. V předním panelu je instalován impulsní modul PU1-GSx pro dálkový odečet. P ro domácnostní odběry se používá plynoměr membránový , pro střední odběry rotační pístové, pro větší budovy (např. školy) plynoměry rychlostní.


ROTAČNĚ PÍSTOVÉ: TURBÍNOVÉ. Pokud se rozhodnete pro druhou modernější variantu, je nutné zakoupit plynoměr s impulsním výstupem, pomocí kterého je možné realizovat dálkový odečet nebo například rychle získat informaci o poruše plynových rozvodů a ochránit tak majetek či přímo lidské životy. Tlak Tlak je fyzikální veličina, obvykle označovaná symbolem p nebo.


TECHNICKÉ PARAMETRE SNÍMAČA IN-ZRozmery (mm) A B. LCD displej membránový impulzný turbínový prietokomer LCD displej membrán impulzné plynovou turbínou prietokomer Produkt Úvod HWQZ radu plynov Intelligence turbínový prietokomer je skúmaný, navrhnutý a vyrobený Shanghai Mechanical Power Engineering Co, sú nový presný merací meter s vysokou presnosťou, vysokou. Produkt zahrnuje pouze plynoměr , šroubení a snímač impulzů pro dálkový odečet nejsou součástí balení.

Na základě znalostí v oblasti měření. Plynomer membránový BK G 4. Membránové plynoměry – Vysoce přesná komerční měřidla. Komunálne membránové plynomery BK-G4. Plynomer sa skladá z meracieho mechanizmu, počítadla a skrine plynomera.


Merací mechanizmus je vyrobený z plastickej hmoty a plechu, má štyri meracie komory. Komory sú usporiadané do dvoch párov a sú oddelené syntetickými membránami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky