středa 12. července 2017

Akumulační přímotopné panely

Akumulační přímotopné panely HETTA. Elektrický topný panel s akumulací využívá výhodných vlastností topného sálavého panelu a akumulační části. Tímto spojením se podstatně zvyšuje účinnost celého systému topení.


Nezávazná poptávka zde. Varianta Standard: - kvalitní léty ověřené akumulační sálavé topné panely s vlnitým povrchem. Naše radiátory vyrábíme ve výškách 6 a 124cm.

Klasická a nejprodávanější výška je 63cm, 34cm jsou osazovány např. Dodáváme panely ve čtyřech výškách 12 6 a 21cm. Firma Topení severní Čechy s. Koupi panelů je možné realizovat v našech e-shopu nebo přímo na prodejně popř.


C, takže nepřepalují vzduch, díky malému podílu konvekce z celkového výkonu jej také nevíří, jako přímotopné konvektory. Proti přímotopům potřebují sálavé panely pro srovnatelný výkon daleko větší rozměry, což je dáno jejich plochou konstrukcí. Elektrické přímotopy, konvektory, sálavé panely , sálavé konvektory, přímotopy s akumulací, radiátory.


Návrh, montáž a servis elektrických přímotopů. PŘÍMOTOPY nebo AKUMULAČNÍ PŘÍMOTOPNÉ PANELY ?

Bohužel jiný způsob vytápění než elektřinou zde není možný! Výrobce udává úsporu na el. Přímotopné panely značky NOBØ jsou tradiční norské produkty prověřené drsným severským klimatem.


Spojují v sobě vysoké nároky na efektivní vytápění, atraktivní design a díky své nadčasové regulaci významné úspory elektrické energie. Přímotopné konvektory nebo sálavé panely jsou těmi nejrychlejšími zdroji příjemného tepla. Rychle se instalují, jsou snadno dostupné a navíc hned hřejí. Můžete si s nimi zatopit na chatě i chalupě, ve vašem rodinném domě nebo si jen přitopit v koupelně či v kanceláři. Tam všude udělají skvělou službu.


Elektrické sálavé topné panely jsou inovativním druhem vytápění domů, bytů, kanceláří či velkých objektů jako jsou školy, firmy, úřady. Každému zákazníkovi připravíme řešení přímo na míru. Elektrické topení (zvláště pro nízkoenergetické domy) se dnes řeší především jako velkoplošné podlahové nebo stropní vytápění, přesto elektrické konvektory stále nacházejí své uplatnění. Nabízíme dvě řady topných panelů. SÁLAVÉ KONVEKTORYZatímco běžný konvektor předá prakticky 1 energie výhradně konvekcí (prouděním), sálavý konvektor předá min.


STANDARDNÍ KONVEKTORYZákladní typy přímotopných konvektorů předávají teplo pouze konvekcí, vyznačuji se však výbornou dynamikou a. NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů. Kvalitní topné panely , náhrada za obyčejné přímotopy, jednoduše lepší a úspornější topení. Naše panely nabízíme i na Slovensku Dále nabízíme Koupelnový radiátora topné.


Mirava, Zefir a dalších?

Uvažuji o kombinaci tohoto druhu topení s krbovými kamny. EVO, akumulační topení a elektrické vytápění, do koupelen. EVO topení na elektřinu - přímotop, co šetří. Už je pryč doba, kdy se elektrické topení považovalo za nejdražší způsob vytápění. Kč plocha - mpanel Hetta H170.


Sálavý konvektor s programovatelným termostatem. U sálavých konvektorů je teplo až z předáváno formou sálání. Tato sálavá složka velmi výrazně zvyšuje komfort vytápění, proto jsou sálavé konvektory nejkomfortnějšími topidly v oblasti přímotopných konvektorů. Výkonné nástěnné přímotopy a sálající panely pomohou vytopit prostory během krátké chvíle. Jsou ideální doplněk k podlahovému vytápění či krbu na chalupách a chatách.


Příznivý poměr ceny, výkonu a rozměrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky