pátek 7. července 2017

Prohlášení o shodě 2017

Prohlášení o shodě 2017

Prohlášení o shodě podle zákona č. Toto prohlášení o shodě se vydává na výhradní odpovědnost výrobce. Každý rok končící osmičkou je pro Českou republiku příležitostí reflektovat klíčové události 20. EU prohlášení o shodě je povinný dokument, který musíte vy, jako výrobce, nebo váš oprávněný zástupce podepsat a stvrdit tak, že vaše výrobky splňují požadavky EU. Podpisem na prohlášení přebíráte plnou odpovědnost za soulad vašeho výrobku s právními předpisy EU, které platí v dané oblasti.


Prohlášení o shodě 2017

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ podle § zákona č. V návaznosti na zákon č. U výrobků dovážených z oblasti mimo EU vydává EU prohlášení o shodě zplnomocněný zástupce výrobce se sídlem v EU nebo dovozce nebo ten, kdo uvedl výrobek naposledy na trh EU. DC-0Výkonové transformátory a prohlášení o shodě 10. DC-0K posuzování shody podle zákona č. DC-0Výchozí revize, prohlášení o shodě a tiskařské stroje 12. Petr Vlna výrobková legislativa divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ a. Protokol o výsledku certifikace výrobku č. O společnosti Zkušenosti v oboru jsem získal jako zaměstnanec Strojírenského zkušebního ústavu v Jablonci nad Nisou. Výrobce: Advanced Sports, Inc.


Za vystavení tohoto prohlášení o shodě nese výhradní zodpovědnost výrobce. Název a adresa výrobce nebo zmocněného zástupce: PEPCO Poland Sp. DECLARATION IMPORTER: Seven sport s. Hlavní kontakty Distribuční centra výrobků Obchodní zástupci a techničtí poradci Prodejní síť Napište nám Akční nabídky. Stavební technické osvědčení č. Každý produkt vyrobený společností TomTom splňuje normy stanovené příslušnými regulačními orgány, například normy týkající se bezpečnosti produktů. EG KONFORMITÄTSERKLÄRUNG.


Prohlášení o shodě 2017

This declaration of performance is issued under the sole responsibility of the manufacturer Manufacturer: Rawet s. Blansko, Czech Republic Reg. Vlastnosti uvedeného jsou ve shodě se souborem deklarovaných vlastností. Podepsáno za výrobce Ing. Ondřej Niedoba – jednatel společnosti V Mostech u Jablunkova Dne 1. S Adresa: Avenue du Centre – Les Quadrants – Bát.


Materiály ke stažení na jednom místě: katalogy, montážní návody, ceníky aj. Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si interaktivní katalogy. ES prohlášení o shodě. Na ostatní zboží jsou vydána prohlášení o shodě od našich dodavatelů.


Prohlášení o shodě 2017

Certifikáty, prohlášení o shodě Kvalita je u nás na prvním místě. Vybudovali jsme si proto pro testování našich produktů vlastní laboratoř , kterou jsme vybavili moderními stroji, jež jsou schopny simulovat i ty nejextrémnější podmínky. Na základ posouzení o shod dle zákona. Sb, v platném znní a vyhlášky þ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky