úterý 11. července 2017

Gelové vložky do lodiček scholl

Technologie GelActivTM tlumí nárazy při chůzi a snižuje tlak vznikající při chůzi a denních činnostech. Extra komfort a absorbce dopadu, navržené pro všechny typy plochých bot. SCHOLL PARTY FEET GELACTIV gélové Vankúšiky pod pätu. Scholl Vankúšiky pod pätu GelActiv Heel Cushions ks. Velikost lze upravit podle potřeby (odstřihnete podle linky která označuje velikost vašich bot) Návod k použití: - Před použitím se.


Během dne mnoho lidí pravidelně pociťuje bolest pat a chodidel. Existuje mnoho způsobů, jak si s tím poradit. První možností jsou správné vložky do bot. Možná se vám to zdá zbytečné, ale opravdu vám Scholl vložky do bot uleví od bolesti.


Naše gelové vložky Vám dopřejí požadovanou podporu chodidla kterou potřebuje ať už v práci či na procházku či na každodenní nošení. Vyvinuly jsme však i speciální gelové vložky do bot s vysokým podpatkem, které ocení především. Gelové vložky od firmy Scholl jsou určeny pro všechny příležitosti. Pak Vám pomohou polovložky, či polštářky, které dokonale odpruží přední část chodidla a tlumí nárazy způsobené chůzí po tvrdém povrchu. Ochrana proti otlakům, mozolům, puchýřům, kuřím okům.


Polovložky jsou vždy gelové , navíc některé potaženy látkou. Vhodné pro každodenní použítí do jakéhokoliv typu obuvi. Vložky do bot) Hodnocení produktu: (recenzí).


Scholl vynalezl díky novým technologiím gelové vložky , které splňují maximální požadavky a kritéria svých zákazníků. Popis Novinka Scholl GelActivᵀᴹ vožky do bot - Extrémně vysoké podpatky - Neskonalý komfort pro extrémně vysoké podpatky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kategorie značky Scholl. Scholl GelActiv vložky do otevřených bot SCHOLL GelActivTM - gelové vložky do otevřených bot pár Speciální gelové vložky pro všední den určené ženám. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání vložky do bot scholl. Cena (Kč) Od: Do : Zboží. Snižují tlak při chůzi. Dlouhodobá úleva pro nohy.


Příjemný povrch, protiskluzová úprava. Je vhodná zejména do lodiček a obuvi s vyšším podpatkem. Všetky informácie o produkte Vložka do topánok SCHOLL GÉLOVÉ VLOŽKY DO TOPÁNKY VYSOKÉ PODPÄTKY, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie SCHOLL GÉLOVÉ VLOŽKY DO TOPÁNKY VYSOKÉ PODPÄTKY. Technologie Scholl GelActiv účinně tlumí nárazy a pomáhá snižovat nadměrný tlak, kterému jsou chodidla vystavena během denních. Dámské gelové vložky do bot Scholl GelActiv určené pro boty s podpatkem pro celý den poskytují extra oporu klenby a pohodlí pro bříško chodidla.


Zažijte výjimečný komfort a pohodlí i při celodenním no. Gélové vložky do topánok Scholl Everyday uľavia všetkým v ich bežnej každodennej obuvi od úpornej bolesti nôh. Prepracovaná technológia GelActiv veľmi účinne tlmí nárazy a vibrácie a znižuje nadmerný tlak pôsobiaci na chodidlá. V balení sa nachádza pár pre ženy.


Veľkosť chodidla je v rozmedzí 40.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky