úterý 4. července 2017

Dálkově ovládaná termostatická hlavice

Termostatická hlavice je bezdrátový regulátor topného tělesa. Bezdrátová programovatelná termostatická hlavice eQ-MAX! Využijte k tomu termostaty, které lze ovládat dálkově pomocí chytrých.


Ovládá polohu ventilu podle požadované teploty. Digitální termostatické hlavice slouží k automatické regulaci topných soustav.

Prosím, nevíte, zda někdo vyrábí dostupné dálkově ovládané hlavice ? Tedy s motorovým pohonem? Jde mi o náhradu termostatických ventilů u radiátorů. TH-Termoelektrická hlavice – verze NC určená k zavírání a otevírání ventilů topných okruhů podlahového vytápění a radiátorových těles pomocí řídící jednotky AC-116. Verze NC – normálně zavřený (ventil je bez napájení hlavice zavřený).


Tyto hlavice doporučujeme využívat hlavně na rozdělovačích. Regulační hlavice buďto mechanická nebo elektrická.

Reguluje přívod teplé vody do topného tělesa. Mechanická hlavice udržuje konstantní teplotu v místnosti. Elektronická hlavice bývá ovládána externím zařízením, jako je termostat.


Termostat může být také vestavěn v hlavici a přímo regulovat. Dodáváno včetně dálkového ovládače se zabudovaným teplotní senzorem který měří aktuální teplotu v místnosti. Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Které digitální termostatické hlavice jsou vhodné pro mne?


Q-Classic a Elektrobock HD- základní a oblíbená řada s nejrychlejší návratností investice a rozumným komfortem. Hlavice jsou vhodné pro ústřední vytápění. Zónová regulace bez centrálního řízení. TH-Termoelektrická hlavice – verze NO je určená k zavírání a otevírání ventilů topných okruhů podlahového vytápění a radiátorových těles pomocí řídící jednotky AC-116. Verze NO – normálně otevřený (ventil je bez napájení hlavice otevřený).


Zařízení zvyšuje efektivitu vytápění a ušetří vám náklady na energie. Pokud si to uživatel přeje, může ručním příkazem vytápění radiátorů jednorázově zachovat i při otevřeném okně. Inteligentní termostatické hlavice vytápění místnosti opět spustí, jakmile zaznamenají zavření okna nebo pokud je okno otevřeno déle než minut.


V aplikaci Energy stačí kliknout na tlačítko.

Radiátorové hlavice a ventily jsou nezbytnou součástí každého radiátoru. Bez nich byste jen těžko ovládali a regulovali to, jak chcete, aby radiátor hřál. U nás pořídíte spoustu hlavic a ventilů různých vlastností a designů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Výhodou je jednoduchá montáž na ventil topného tělesa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Až o snížení tepelných nákladů díky intelige.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky