pondělí 17. července 2017

Skleněná nádoba s kohoutkem ikea

Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Tato pětilitrová skleněná nádoba s plastickými vroubky je ideální pro servírování všemožných osvěžujících nápojů. Je opatřena plastovým kohoutkem a také klipem z nerezavějící oceli, skleněným víčkem a vyměnitelným gumovým těsněním, které zaručí dlouhou čerstvost obsahu nádoby.


Hledáte elegantní způsob, jak servírovat víno, vodu nebo studené nápoje? Prohlédněte si na webových stránkách IKEA naši nabídku karaf. Vybírejte z velkého množství výrobků za příjemné ceny.

Zde se nacházíte: Heureka. Ideální na limonády, džusy či domácí šťávy. Sada se skládá z nádoby s kohoutkem , setu sklenic se slámkami a dřevěného stojanu.


Krásná a navíc praktická skleněná nádoba s víčkem na klip a kohoutkem je ideální na ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce, které děti milují Dospělí jí využijí za horkých letních večerů při posez. Skleněná nádoba s kohoutkem 4l. Nádoba na nápoje s kohoutkem. Zásobník na domácí nápoje - limonády, punče, ledové čaje. S plastovým kohoutkem na čepování nápojů.


IKEA - KORKEN, Dóza s víkem, čiré sklo, Dóza má vzduchotěsný uzávěr, který je ideální pro uchování oblíbených domácích džemů a aspiků.

Vzduchotěsné víko pomáhá déle uchovávat chuť a aroma jídla. Díky průhledné dóze vždycky hned najdete to, co potřebujete, bez ohledu na to, kde je umístěná. Doporučená technologie tisku: tampontisk T. Nakupujte Zasobnik na napoje s kohoutkem nejlevněji na trhu.


SUMMER FUN skleněný zásobník na nápoje s kohoutkem. Naservírujte hostům domácí limonádu, ledový čaj nebo ovocné bowle v této stylové nádobě s kohoutkem a buďte trendy! IKEA offers everything from living room furniture to mattresses and bedroom furniture so that you can design your life at home. Check out our furniture and home furnishings! Odklápěcí skleněné víko.


SKLENĚNÁ NÁDOBA S DÁVKOVAČEM KARAFA LAHEV SKLENICE L Rozměry, karafa:. Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole kohoutek, takže vám odpadne nepraktické nahýbání těžkých lahví nebo jiných nádob. Pěkná skleněná nádoba na nápoje s kohoutkem bude skvělým pomocníkem v letních dnech, při oslavách, dětských party atd.


Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete. Kup teď 5Kč s dopravou 6Kč. Výrobce: J-Line: Líbí se (1) Podobné produkty. Džbány a karafy na alko i nealko. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až si do něj raději připravíte osvěžující limonádu nebo půjdete pro pivo.


Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled.

Kilner skleněný soudek s kohoutkem. Ručně vyráběný skleněný soudek s praktickým kohoutkem je vhodný na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů. Praktický široký uzávěr s klipem z nerezové oceli a skleněným víčkem pro snadné doplnění ledu nebo ovoce. Velká nádoba na domácí nápoje a limonády s čepovacím kohoutkem. Tato je navíc dodávána se sítkem na ovoce a vložkou na kostky ledu.


Jednoduše naplníte sítko bylinkami, ovocem a vložíte do nádoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky