čtvrtek 13. července 2017

Inteligentní termostatické hlavice

Vytápění se tak automaticky vypne, aby se ušetřila energie. Inteligentní termostatické hlavice vytápění místnosti opět spustí, jakmile zaznamenají zavření okna nebo pokud je okno otevřeno déle než minut. Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice , díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie.


Radiátorové hlavice můžete pomocí chytré aplikace ovládat odkudkoliv. Inteligentní radiátorová termostatická hlavice Použití eco je samostatná, inteligentní , elektronická a programovatelná radiátorová termostatická hlavice pro obytné prostory.

Chytrý termostat a termostatické hlavice. Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až. Disponují možností snadné programovatelnosti stylu vytápění, tak aby byl maximálně efektivní a spotřeboval minimální množství energie. Termostatické hlavice jsou určeny pro regulaci teploty okolního vzduchu v prostoru.


S mobilní aplikací Forseti Home pak získáte kontrolu nad vytápěním ať už jste kdekoliv. Termostatická hlavice v kombinaci s TRV regulujíe poko-jovou teplotu prostřednictvím regulace toku otopné. Pro využití plného potenciálu hlavice je však dobré využít ještě externí bezdrátové čidlo teploty, které můžete umístit kamkoli jen budete chtít.

Díky tomu dosáhnete perfektní teplotu v domácnosti. Jedno čidlo může sloužit jako referenční bod až pro různé termostatické hlavice FIBARO. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Digitálne termostatické hlavice (programovateľné termostatické hlavice ) na radiátor. Startovací sada Netatmo Radiator Valves starter pack. Sada obsahuje termostatické bezdrátové hlavice , relé a další příslušenství. Hlavice pro radiátory) Hodnocení produktu: ().


Způsob, jak chytré termostatické hlavice nebo chytrý termostat pomáhají ušetřit peníze, je jednoduchý. Díky připojení k internetu a zejména k aplikaci v chytrém telefonu. Kompletní systémy inteligentního vytápění Danfoss vám poskytnou úplnou kontrolu nad vytápěním domova – ať pomocí radiátorů, nebo podlahového vytápění – kdykoli a odkudkoli.


Pro ještě efektivnější vytápění si můžete na radiátorových hlavicích nastavit teplotní programy na celý týden. S hlavicemi je výhodné využívat i externí teplotní senzor, který. Doprava zdarma po celé České republice!


Ušetřete za energie, aniž b. Na termostatické ventily a hlavice poskytujeme záruku let.

Buďte i vy našimi zákazníky! Od počátku se věnujeme technologii a vývoji termostatických ventilů a hlavic. Distribuci a prodej zajišťujeme prostřednictvím specializovaných partnerů a odborných velkoobchodů.


Které digitální termostatické hlavice jsou vhodné pro mne? Q-Classic a Elektrobock HD- základní a oblíbená řada s nejrychlejší návratností investice a rozumným komfortem. Zónová regulace bez centrálního řízení.


Elektromotorická ovládací hlavice je proporcionálním pohonem pro ovládání ventilů topení po sběrnici KNX. Tři kusy inteligentní radiátorové termostatické hlavice s Bluetooth a aplikací pro telefon. Integrovaný displej, který lze otočit o 1stupňů, umožňuje snadné odečítání údajů z libovolného úhlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky