úterý 4. července 2017

Lk baits prodejna

V nabídce najdete rybářské pruty, rybářské navijáky, boilie, rybářské čluny, oblečení pro rybáře, lehátka, křesla a další potřeby pro rybaření. LK BAITS Prodejna - Lukáš Krása. Rybářské potřeby Lukáše Krásy se nachází v centru rybářského ráje v Přelouči u Pardubic. LK Baits Sklep LK Baits Sklep. Prodejna je doslova Vaším rybářským partnerem a najdete v ní veškeré vybavení pro jakoukoliv rybolovnou techniku.


Lk baits prodejna

V ponuke nájdete rybárske prúty, rybárske navijáky, boilies, rybárske člny, oblečenie pre rybárov, lehátka, kreslá a ďalšie potreby pre rybárčenie. TEST na přání fanoušků - CUCej! Jedna z nejlépe vybavených a situovaných prodejen v České republice. Doménou firmy je především vývoj, výroba a produkce především kvalitních produktů pro náročné kapraře.


V posledních sezónách tato perspektivní firma a její produkty. Vlastní ojedinělou výrobní technologií získáváme z mladé mléčné kukuřice to nejlepší a vše umocňujeme nektary,. Plovoucí boilies je schopné plavat i několik dní, nedrobí se při propichování jehlou, obsahuje nutriční hodnotu a je velmi atraktivní. Při výrobě plovoucího boilies.


Lk baits prodejna

Pelety jsou velice oblíbenou nástrahou mnoha rybářů. V nabídce nechybí ani krmné pelety a pelety s dírou, které jsou ideální jako nástraha. Drtičky návnad Hotové návazce Kaprové háčky Kaprové montáže a příslušenství Krmítka Návazcový a odhozový materiál, olověnky Obratlíky, karabinky Pouzdra, žebříčky Praky, rakety, příslušenství PVA program Rollbaly, vytlačovací pistole Tyčové bójky, bójky Vážící sítě, saky Vrhací tyče kobry, lopatky Vrtáky, jehly, nůžky a jiné Zarážky Zátěže. Prodejna Prodejna Bižuterie Graff Bižuterie Graff, Taska, Garda Batohy Kinetic Olova a zátěže 3. E-shop a kamenná prodejna s rybářskými potřebami. Boilies je účinné s vyváženou nutriční hodnotu.


Eshop a rybářská prodejna pro kapraře. A je jí nikdo jiný, než stará dobrá přírodní vanilka. Několik mých přátel dostalo ode mě černou lisovanou tekutinu z vanilky. Naše kamenná prodejna je na velmi přístupném místě jak pro obyvatele Pelhřimova tak i pro návštěvníky z jiného kraje.


Dostanete se k nám pohodlně jak na kole tak i autem. Máme k dispozici parkovací plochu nejen pro auta, ale i pro cyklisty. Současně, díky dvěma nezávislým vjezdům jsme skvěle dostupní.


Fish Activ je absolutní novinka ve výrobě návnad a nástrah. Díky naší nové technologické lince konečně dokážeme vyrobit rozpustnou kulatou „extrudu – boilies“, která obsahuje pouze ty nejúčinnější rozpustné proteiny, extrakty a jiné ingredience,. Nyní Vám nabízím jedny z nejefektivnějších plov. PRODEJNA ZNOVU OTEVŘENA Od pondělí 27.


Lk baits prodejna

Výdejní místo e-shopu bude opět na adrese prodejny. Samozřejmě, nejdůležitější z nich byla účinnost, ale i schopnost plavat dva a více dní, protože já i mnoho jiných rybářů nechává po tuto dobu nástrahu ve vodě. Patříme mezi významné výrobce návnad a nástrah pro ryby se zaměřením pro náročné kapraře. Vyrábíme boilies, pelety, tekuté potravy, rybářské oblečení, čluny a profesionální doplňky nejen pro kaprařinu značek ESP, KORDA, FOX. Jejich boilies přináší největší úlovky po celým světě.


Vážení zákazníci, náš E-shop stále funguje. Sleva LKBaits Fluoro paste compot NHDC. MIKBAITS Spiceman trvanlivé těsto. NIKL pasta Gigantika 2. Nejúčinnější pelety určené k vnadění a chytání.


Naprosto přírodní produkt CUC!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky