čtvrtek 13. července 2017

Protihlukový plot

Hlavní přednosti betonového plotu. Jeho životnost bez ohledu na okolní podmínky v podobě nepříznivého počasí činí několik desítek let, uvádí se až padesát. Průhledné protihlukové PMMA lze zejména využít jako navýšení již stávajícího plotu, kdy je zachována pohledová vzdušnost prostoru. Protihlukový plot lze kombinovat z více materiálů, například panelů RS a průhledného PMMA.


Dřevěný plot je klasika, která ovšem vyžaduje každoroční péči a vlivem počasí podléhá. Ať už hluk způsobený dopravou či jakýmkoli jiným. Tam, kde není žádoucí, aby bylo na pozemek vidět, popřípadě kde by měl plot plnit i funkci protihlukové zábrany (například poblíž frekventované silnice), je možné.


Tetčice (Brněnsko) – Místo několik metrů vysoké betonové stěny obehnal železniční trať v Tetčicích jen centimetrů vysoký odhlučňovací plot. Naše firma nabízí protihlukové dílce z protihlukových panelů RS80. Máme bungalov v mírném svahu, jsme proto o něco výš než ostatní sousedé a máme velký problém s hlukem od sousedů. Zřejmě to bude i kvůli usazení domku na pozemku, mám pocit, že se zvuk musí v jednom místě odrážet a tím více zesilovat. Panely se dají použít i jako výplňové desky mezi stávající zděné sloupky, lze je kombinovat se standardními plotovými systémy a tak doplnit a vyzdvihnout architekturu vašeho domu.


Kombinovat panely můžeme s plastovými nebo dřevěnými plotovkami, nebo doplnit panely potovými bloky z lakovaného kovu. Získat u nás můžete jedině kvalitní plot s dlouhou životností, velkou odolností vůči počasí a mimojiné i kompletní montáž a servis. Betonové ploty pro celou ČR. Klíčovým materiálem je kamenivo Liapor (tzv. keramzit) s výhodami pro stavbu i zahradu.


Zejména jsou to nízký objem, vysoká pevnost, tepelná a zvuková izolace apod. Můžeme se pochlubit dlouholetými zkušenostmi s technikou a jsme schopní v tom, abychom Vám Váš betonový plot postavili téměř všude, v jakémkoliv terénu. Nakoniec sa na hotový plot osadí horný uzatvárací prvok. Plot pro vaše soukromí Není-li plot pro soukromí předem patřičně upraven, musíme jej opatřit nátěrem, který ho ochrání před deštěm, sluncem a větrem. Protihlukový kryt je jedno z řešení sloužící k omezení zdroje velkého hluku včetně vibrací, vytvářeného běžným provozem hlučného zařízení.


Protihlukový plot

Takovým zařízením jsou například tepelná čerpadla, chladící jednotky, apod. Oblíbené jsou prefabrikované stavebnicové systémy tvarovek nejrůznějších rozměrů i podob, ze kterých je možné sestavit části plotu (sokl, sloupky) nebo celý plot. Pozvánka na webinář: Akustické tvárnice LA BLOK Ve spolupráci AZPromo pořádáme webinář o možnosti zřízení dodatečného protihlukového obkladu u stávajících konstrukcí. Protihlukové ploty pro rodinné domy i komerční objekty - účinná izolace proti hluku Účinná izolace proti hluku - to jsou protihlukové ploty od českého výrobce ROMAn s. Dá sa to zabezpečiť pri maximálnej miere zníženia hladiny hluku.


Preto treba, aby projektanti, výrobcovia, ale aj výskumné ústavy spolupracovali pri výbere vhodných materiálov a konštrukčných riešení na vybudovanie protihlukový stien, ktoré budú spĺňať potrebné technické parametre a nebudú rušivo pôsobiť na okolie. Díky této možnosti odpadá nutnost instalace krycích prvků. Uchycení panelů na fasádu je vždy vhodné konzultovat již v projektové fázi, může zde být několik variant, proto. Jsou to akustické panely s vysokou pohltivostí zvuku, využívané především k odhlučnění provozu kolem silničních a železničních komunikací, průmyslových zón, apod.


Protihlukový plot

Potřebujete rychle a efektivně zakrýt váš dvůr, zahradu, dům? Sledujte růst Kouzelného živého plotu v naší fotogalerii! Firma Ekotrod dodává a montuje výrobky z recyklovaných plastů jako ploty, dlažby a podobně. Zásadní výhodou těchto výrobků je vynikající odolnost proti povětrnostním vlivům. Nejlevnější varianta oplocení Vašeho pozemku je plot pletivový, který je možné dodat v pozinkované variantě nebo s nánosem PVC povlaku v barvě hnědé či zelené.


Dráty jsou ohnuté do klikatého vzoru a tvoří tzv. Tento způsob oplocení obstál ve zkoušce času a je stále velmi žádaný. Všichni, kteří někdy stavěli plot , se při vzpomínce na výkopové práce a betonování orosí hrůzou ještě po letech.


Protihlukový plot

Suchou výstavbou bez použití malt, lepidel a tmelů jednoduše a rychle poskládáte plot. Nabízíme jednoduchost, protože v jednoduchosti je síla. Do tohoto plotového systému můžete bez problémů zasadit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky