pátek 28. července 2017

Viadrus u22 5 článků

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Kotao je napravljen za toplinsku učinkovitost od 1do 5kW. Topením d řev ěnými špalky se zna čně snižuje pracnost topení a zvyšuje komfort obsluhy. Kotel byl koupen jako úplně nový, sice starší typ, ale nikdy předtím nebyl použitý.


Info prosím jen mailem. Vzhledem k mé práci nemohu používat mobil v zaměstnání.

Kotel je dodáván ve třech verzích dle počtu článků - článků (- kW), článků (- kW) a článků (2kW). VIADRUS KLIMOSZ Hercules U. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. ST-37N RS Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle každých pár hodin?


This feature is not available right now. Please try again later. Kotel dosahuje emisní třídy dle ČSN EN 303- a splňuje podmínky „Ekodesign”.


Zároveň splňuje i náročné podmínky německé emisní normy BIMSCH V2.

DÍCÍ JEDNOTKA ST37N RS NENÍ SOUČÁSTI BALENÍ, JE NUTNÉ JI DOKOUPIT! PŘESTAVBOVÁ SADA PROSAT PLUS EMISNÍ TŘÍDY JE VYBAVENA CERTIFIKATEM TŘIDY NA ČERNYM A HNĚDYM UHLI OŘECH 2. Návod je určen pouze pro servisní partnery s platným školením. Kotel je osazen siluminovým výměníkem a řídící elektronikou Siemens LMS. Velmi zachovalý a udržovaný stav, používán jako záložní zdroj k akumulačnímu vytápění - topeno pouze dřevem. Nejdostupnější litinový kotel v 5. Výbava: tepelný regulátor výkonu.


Viadrus UEconomy čl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přestavbová sada zateplená PROSAT LUX 4. Parduodame tik naujas prekes, supakuotas originalioje gamintojo pakuotėje. Visoms prekėms taikomi gamintojo nustatyti garantiniai terminai. Garantinis laikotarpis pradedamas skaičiuoti nuo prekės įsigijimo dienos, todėl būtina išsaugoti pirkimą patvirtinantį dokumentą. Výkon 3 kW (koks),.


Jsou nově dávaná plastová okna a je dělaná.

Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo, nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Prodám viadrus Lignator 2 kW čl. Kotel splňuje nejpřísnější evropské ekologické normy a zároveň dosahuje vynikající účin. Možnost bezelektrického provozu.


Po přestavbě kotle a instalaci přestavbového balíčku odborně způsobilou osobou vzniká kotel řady Kovarson PANTHER nebo PANTHER P, který splňuje 4. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kotel není možno roztahnout víc něz na stupnu po dvou hodinách topení. Zátop podle videa i topení. Litinový kotel je určen ke spalování tuhých paliv - koks, černé uhlí, dřevo, dřevěné brikety klasickým prohořívacím způsobem.


Konstrukce kotle je optimalizována zejména pro spalování hnědého uhlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky