pátek 14. července 2017

Dvouprůduchový komín ciko

Na základě dlouholetých zkušeností nabízíme kvalitní a ověřené komínové systémy a řídíme se heslem komín JEDNODUŠE A KVALITNĚ. Parotěsný prostup pro cihelný komín. Vlastní prostup lze velmi jednoduše seříznout přesně dle potřeby v. Napojení parozábrany na dvouprůd.


Je určeno pro jednoprůduchový nebo dvouprůduchový komín a pro rozteč krokví do 1cm.

CIKO (850x100x50mm) vč. Dvouprůduchové komíny zajišťují odkouření různých spotřebičů. Je složen buď ze dvou stejných, nebo rozdílných průměrů. Tvárnice, ketrá se používá je lehká a dá se s ní snadno manipulovat. Nabídky komínových systémů v akci.


Komíny se slevou , doprava zdarma.

Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Krycí deska pro obezděný dvouprůduchový komín. Komínové systémy, nerezové kouřovody, nerezové komíny,komínové nástavce, kouřovody, krbová kamna, komíny za nejnižší cenu -,dodáváme sady české výroby po celém území ČR. HELUZ není jen špičková cihla, ale kompletní stavební systém.


Včetně podkladů pro přisávání vzduchu. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty. TIP: Komínové sestavy standardně dodáváme prostřednictvím našich obchodních partnerů po celé ČR, pro konkrétní nabídku. Rozšíření plus 10cm k základní délce 30cm, lze velmi jednoduše seříznout dle potřeby.


Komín je určen pro všechny druhy paliv a všechny druhy spotřebičů s přirozeným odvodem spalin. Základní krycí deska je určena pro dvouprůduchový komínový systém. Jak často čistit komín ? Je nutná revizní zpráva? Lepí se pomocí lepící malty CKMB k poslední vrstvě cihelných tvarovek nebo k poslednímu prstenci Komfort (CKOP).


Součástí výrobku je parozábrana s dostatečným přesahem, kterou je možno napojit na parozábranu použitou v okolní konstrukci. Oblá komínová stříška pro dvouprůduchový komín je vyrobená z nerezového plechu (nohy z pozinku).

V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky. Jedná se o zjednodušenou ukázku, před vlastní stavbou komínového tělesa doporučujeme důkladn. Komín je v současné době již skoro samozřejmou součástí většiny staveb.


Na trhu se stavebními materiály nalezneme dnes již mnoho komínových. Zabraňuje zatékání srážek do komínového průduchu. Zboží za akční ceny, slevy. Nejlevnější e-shop Stavebniny hrou.


Ukázky výroby a dodávky komínových stříšek a nástavců. Komínová stříška typ Napoleon Komínová stříška typ O Komínová stříška typ O na dvouprůduchový komín Komínový nástavec EKON pro komíny Schiedel atd. K dispozici tvarovka pro dvouprůduchový komín.


Záruka let na funkčnost celého komínu. Komínový systém Double Modul je určený pro novou výstavbu i stávající. Komínové systémy mají perfektní vzhle jsou z odolného a kvalitního materiálu. Samotný komín je sestaven s použitím kompatibilních dílů jednoho výrobce.


Připravené otvory pro armovací tyče. Svislý kouřovod s funkcí komína, celková výška 5m, průměr 180mm, tl. Umožňuje přikotvení komínového tělesa ke konstrukci krovu.


Svislý nerezový kouřovod s funkcí komína, výška 5m, průměr 180mm, tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky