čtvrtek 27. července 2017

Malé kalové čerpadlo

Kalové čerpadlo s řezacím zařízením do jímek, na močůvky, odpadní vody aj. Ponorné kalové čerpadlo pro čerpání znečištěných odpadních vo fekálií a kalů. Pokud chcete vyčerpat vodu výkonně a rychle, pak bude toto čerpadlo správnou volbou.


Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. BLUE LINE PQD7- kalové čerpadlo.

Ponorná kalová čerpadla s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných vo kalů, splašků, septiků apod. Při provedení 2V včetně tepelné ochrany proti přetížení zabudované v čerpadle. V ponuke najdet tiež kalové čerpadlá s rezacím zariadením. Pri výbere zohľadnite predovšetkým požadovaný prietok a výtlak čerpdla.


Dôležitým parametrom výberu je priechodnosť obežného kolesa , aby sa čerpadlo pri prevádzke neupchávalo. Potrebujete pomoc s výberom, alebo máte špecifické požiadavky na čerpadlo ? Alternativou jsou jim přímo sudová čerpadla, jejichž plovák vložíte rovnou do zásobníku vody a pohodlně zavlažujete. Pro větší kousky nečistot zvolte ponorné kalové čerpadlo.

Hodí se k vyčerpávání vody z jezírek, sklepů či stavebních jam. Ponúkame ponorné kalové čerpadlá tiež lacno! Vířivé litinové oběžné kolo, robustní a odolná konstrukce, plovákový spínač.


Vhodné pro odčerpávání septiků, jímek nebo drenáží. Kterékoliv kalové čerpadlo HCP za podmínky, že koncentrace olejů bude menší jak a teplota čerpané kapaliny nepřesáhne °C a čerpadla EVAK řada 50EUS. CZ PUMPY SEPTIK SPTO 1(max. dopr. výška 2m), pouze na vyžádání. Ponorné čerpadlo na kalovú vodu s integrovaným plavákom Čerpadlo s. Zahradní čerpadla a elektronická tlaková čerpadla – vhodná pro pohodlné a bezpečné zavlažování se zavlažovači, tryskami, sprchami a systémem Micro-Drip.


Dále nechybí variabilně nastavitelný plovákový spínač, který dokáže sepnout i při hladině vody, která je pouhých centimetrů. No niekedy sa bez neho jednoducho nezaobídeme. Predovšetkým hovoríme o domácnostiach, ktoré nemajú v obciach zabezpečený priamy odvod kanalizácie. V takom prípade je kalové čerpadlo nutným vybavením septika. Takisto však ide o situácie.


Je to skvělá volba v případě, že hledáte flexibilní ponorné kalové čerpadlo pro mnoho účelů použití. Malé čerpadlo je navrženo pro použití v zahradních jezírkách, suchých studních, vsakovacích jímkách, stavebních jámách, zásobnících na dešťovou vodu a zatopených. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Kalová čerpadla pro znečištěnou vodu s nečistotami do mm. Novinkou jsou kalová čerpadla Gardena s funkcí aqua-sensor. Tato kalová čerpadla mají snadno nastavitelný senzor pro snímání hladiny vody.


Praktické a robustní elektrické čerpadlo je ideální pro odvodňování, transport a čerpání znečištěné vody. Nejčastějším a nejpoužívanějším těsněním elektromotoru od hydraulického prostoru pro kalové čerpadlo je dvojitá mechanická ucpávka. Prostor mezi ucpávkami je vyplněn olejem (ISO VG32). Toto těsnění při použití ucpávek s tzv.


Díky vhodnému V síťovému zdroji, autobaterii nebo solárnímu zařízení dosáhnete až minut nepřetržitého provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky