úterý 11. července 2017

Poruchy kotle thermona

Tím je dosaženo výrazné úspory plynu. Některé chyby mohou být odstraněny resetování, pokud se nadále zobrazuje, je nutný zásah do jejich odstranění. Hlavním z nich, a to, co by mělo být provedeno ke kontrole je popsáno níže. Kondenzační kotle THERM KD. Elektrokotly THERM pracujú v teplovodnom systéme vykurovania rovnakým spôsobom ako plynové kotly s horákom.


Veľmi podobná je aj regulácia elektrického kotla.

Požadavek na dopuštění topného systému Aktivní funkce COMFORT - předehřev výměníku TV Chyba kotle - střídavě bliká s kódovým označením poruchy Funkce vynuceného topení Nutnost resetu kotle 3. Regulaci a provoz kotle zajišťuje moderní elektronická řídící jednotka. Plynové kotle jsou vyráběny v provedení na zemní plyn nebo propan (pouze některé typy). Při úvahách o vytápění rodinného domu nebo koupi správného tepelného zdroje je nutné sledovat několik faktorů. A jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kW. Plynule modulovatelný výkon - kW při vysoké účinnosti procesu spalování a kondenzace vám přináší maximální úsporu plynu v objektech s větší tepelnou potřebou.


Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. Potřebujete více informací k produktu?

Společnost GASKOM - servis s. This feature is not available right now. Please try again later. Již druhým rokem se stále častěji stává (hlavě v zimě), že kotel nesepne (nedojde k zapálení) a zobrazí se chyba E08. Dle manuálu tato chyba znamená porucha v odtahu spalin (reakce spalinového termostatu), popř. Nejprve usuzováno na vadu termostatu bojleru, po jeho výměně se porucha ale opakuje opět, jde snad o poruchu ionizační elektrody a tato vada snad byla u více kotlů téže série.


Nebude-li ani následující oprava úspěšná, budeme žádat výměnu celého kotle. Stav trvalé poruchy zapálení kotle je uložen do řídící EEPROM paměti mikroprocesoru, a k jejímu odblokování slouží pozice „ “ na přepínači režimů kotle (vyvolá reset paměti). Plynový kotel Termona přestal vytápět, na displeji jsem našla kód poruchy E- blokování činnosti po nezapálení plamene hořáku.


Dala jsem reset, pak zcela vypnula a zase zapnula, a to nejdříve jen na léto, tedy ohřev teplé vody. Ono to chytlo, jenže teplota na displeji se začala blížit stupňům Celsia. Vyrábajú kotle zamerané na ohrev vody, ktoré sa montujú za pomoci elektronických pracovných postupov. Vďaka nim je montáž kotlov pomerne ľahšia a znižuje sa riziko pochybenia.


Na svojom konte majú veľké množstvo značiek. Už montér mne upozornil, že let tento nový kotel asi nevydrží, to ale ukáže čas. Ovládání kotle je jednoduché, tak jako u staršího modelu - přibyl dispej, který zobrazuje teplotu.


How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02.

Popis ř ízení kotl ů THERM s regulátorem Siemens QAA73. Pane Jedrzejski důvod je jasný. Thermona TCL, Thermona CL. Zastavené a nebo velmi zpomalené čerpadlo. Aby byl konec zdejším dohadům, můžete zveřejnit video s teplotou kotle a video s číselníkem plynoměru?


Od začátku před zapnutím kotle až odhadem minuty po padnutí do poruchy ? Stačí v té nejhorší kvalitě, i tak bude čitelné při záběru. Vždy jak měl kotel hodit jiskru tak kolaps elektroniky, zhasl displej a znovu nabíhání kotle. Pak zase pokus o zapálení a zase restart - pořád dokola.


Kotle s možnosťou zavesenia na stenu, na vykurovanie s ohrevom TV prietokovým spôsobom a odvodom spalín do komína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky