středa 26. července 2017

Digitální vlhkoměr a teploměr

Digitální vlhkoměr a teploměr

Malý a pohodlný digitální vlhkoměr a teploměr dokáže spolehlivě a přesně odečíst teplotu i vlhkost v inkubátoru. Díky své velikosti a tvaru může sedět mezi vejci uvnitř inkubátoru a za předpokladu, že váš inkubátor má jasné okno nebo. Když chcete mít přehled. Teploměr , vlhkoměr , barometr. Kolik stupňů je právě v obýváku?


Digitální vlhkoměr a teploměr

Jaká je vlhkost vzduchu? A co třeba barometrický tlak? Zajímá vás jen vnitřní a venkovní teplota?


Praktický teploměr a vlhkoměr s externí sondou, který je určený k zabudování do panelu. Není skladem - na dotaz. LCD teploměr vlhkoměr digitální externí sonda bílý. Vysoká přesnost měření teploty, dlouhá životnost baterie. Specifikace produktu: Rozsah teplot: -° C až 70.


Digitální vlhkoměr a teploměr

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Možnost postavení (stojánek) nebo zavěšení na.


Pro své snadné použití a přesné výsledky při měření tělesné teploty se teploměr stává neocenitelným pomocníkem při různých zdravotních komplikacích. Měření teploty lze provádět různými způsoby, různými teploměry. Záleží vždy na tom jakou teplotu a kde potřebujete změřit. Jednou využijete vpichovací teploměry jindy například zase teploměry bezdotykové (infračervené teploměry) nebo třeba jen teploměry kapalinové, které stačí postavit nebo pověsit.


Ukazuje maximální a minimální vzdušnou vlhkost a teplotu. Na displeji je vidět i to, že je potřeba vyměnit baterie. Vlhkoměr je navíc vybaven indikátorem dobrého pocitu. Díky závěsnému prvku a sklápěcí noze lze teploměr snadno nainstalovat na požadované místo. Kulatý digitální teploměr a vlhkoměr s výpočtem teploty rosného bodu, záznamem MIN a MAX hodnot a také se zvukovým alarmem.


Digitální vlhkoměr a teploměr - RADAR TFA 30. Nabízíme kvalitní TFA 30. Představujeme digitální vlhkoměr a teploměr VTurčený do stáje, líhně, terária. Jedná se o velmi přesný digitální líhňový teploměr s vlhkoměrem určeným do líhně, terária, stáje, bytu, skleníku, pro měření vlhkosti v líhni, při výrobě sýru a všude, kde potřebujete precizně a přesně měřit teplotu a relativní vlhkost vzduchu. Všechny naměřené hodnoty jso.


Digitální vlhkoměr a teploměr

Ciferník o průměru 1mm přehledně ukazuje naměřenou vnitřní teplotu v rozpětí od -°C do °C a vlhkost vzduchu v rozmezí od až 1. Profesionální teploměr a vlhkoměr TFA 30. Kalibrovaný digitální teploměr s vlhkoměrem a. Potřebujete kalibrované teploměry? V naší nabídce nalezne mnoho typů teploměrů s kalibrací a kalibračním listem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky