úterý 18. července 2017

Hořák na plynovou bombu

Velký výběr hořáků na propan butan. Letovací soupravy pro klempíře i hořáky vhodně do stavebnictví a do domácí dílny. Plynové hořáky na plynovou bombu.


Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Krátké instruktážní video na kterém vám ukážeme jak snadno napojit gril na malou 2kg plynovou láhev.

Taska pouzdro na plynovou bombu Gas Canister Case 2ml. Taska Gas Canister Case pouzdro na plynovou bombu bylo navrhnuto tak, aby šla bomba snadno vsunout ze spodu. Při použití tohoto neoprenového pouzdra izolujete plynovou bombu a tím optimalizujete její výkon i během chladných a mrazivých dní u vody. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg. Výkonný hořák o průměru mm.


Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala. Hořák je vybaven praktickým madlem.

Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Outdoorové vařiče) Hodnocení produktu: (recenzí). YATE JEDNOVAŘIČ CAMPING NA 2kg BOMB. Dostupnost: skladem u dodavatele.


Dojde-li k prošlehnutí plamene mimo činnou část hořáku , uzavřete okamžitě regulační ventil a mírně dotáhněte vařič na bombu. Pokud se dále objevuje plamen. Zakupte pohodlně z domova a vybírejte z hořáků na propan butan. Yate Camping K6vařič na plynovou bombu.


Jedete na dovolenou nebo akci a potřebujete přenosný vařič ? Můžete vzít kartuše a používat kartuše. Tato hadice má na koncích převlečené matice s levými závity. Parametry Materiál: Ocel Barva: Stříbrná Hmotnost: 4g Rozměr: průměr 1mm Obecné informace o produktu Záruční doba 24. Rozpouští měď,sklo,zlato,stříbro,cín,hliník. Kartuš můžete koupit na mém eshopu ZDE ) Nápis na hořáku se může lišit.


Profesionální plynový hořák Weller s piezozapalovačem.

Vhodný pro práce v elektronice, opravách automobilů, odstraňování nátěrů a laků, výrobu šperků nebo klempířských výrobků. Praktický, flexibilní, plnitelný. Ergonomický tvar do ruky se spodní částí uzpůsobenou pro postavení na pracovní plochu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový hořák. Je vhodný do každé domácnosti i dílny.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Charakteristika produktu: Zcela nový, vysoce kvalitní,. Přesně a důkladně vyroben, má rukojeť s regulací plynu. Dodáván se klíči k výměně koncovek.


Vhodný zejména pro izolatérské práce a nahřívání, pájení, opalování, ohýbání a tvarování termoplastických. Kvalitní plynový hořák tedy jen samotná hlavice, dodáván bez náplně. Možnost regulovat plamen pomocí otáčecího kolečka na hlavici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky