pátek 14. července 2017

Opravy bojlerů tatramat

Provádíme opravy , výměny a servis bojlerů v Praze i okolí Prahy. Na tyto značky bojlerů máme náhradní díly obvykle skladem sebou. Pokud náhradní díl, na některý typ bojleru nemáme, zajistíme takový náhradní díl obvykle do druhého dne. Opravy ohřívačů a bojlerů : FIEDLER Antonín. František Ejem - ELEKTROSERVIS.


Zajišťujeme záruční opravy bojlerů AEG, Electrolux.

OPRAVA BOJLERU - OHŘÍVAČE VODY. Elektrikář Praha provádí opravy bojlerů zn. Najdete zde několik druhů topidel, bojlerů , solárních setů a dalších produktů, které se starají o spolehlivý ohřev vody ve vaší domácnosti. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a napište.


Oprava bojlerů v záruce i mimo záruku. Kontakt na servisního technika. Dodáme a vyměníme termostaty, tepelné pojistky, topné tělesa, teploměry.


U bojlerů Dražice se stává, že vydrátování nevydrží a je nutné vydrátování opravit.

Ceny platí pouze při výměně kus za kus bez nutnosti rozvodů ZTI. Vyměníme, nebo namontujeme bojler či průtokový ohřívač. Záruční a pozáruční opravy dalšího ze sortimentu uvedených výrobců: přímotopné spotřebiče, akumulační kamna, osoušeče rukou, atd. Váš elektrický bojler neohřívá, nebo z něj vytéká voda? Jediná možnost je pak výměna ohřívače vody, bojleru.


Opravíme Vaši bojler, kvalitně a za rozumnou cenu. Prodej náhradních dílů a příslušenství značek. Zadání Dobry den poptavam opravu bojleru tatramat starsi tip (neni tam cislo) treba napovi foto Zacala mi kapat voda u teplyho vyvodu menit zatim bych nerada menila bojler protoze v lete jsem vrch koupelny dala zasadrokartonovat.


Tatramat - Katalog Tatramat. Montujeme hlavně kvalitní bojlery slovenské značky TATRAMAT od. EZ: Přihlášky pro ČEZ: Revize el. Ušetřete za nákup bojlerů TATRAMAT. Topná tělesa - tyčové - Katalog Topná tělesa - tyčové.


Bojlery a bojlírky pro frajerky a frajírky. Komplexní služba s okamžitou reakcí. Dodání a montáž do hodin od objednání. Doprava po Praze se slevou.


Potvrzení při instalaci nového bojleru.

Ariston – Ariston nabízí velké množství modelů, z nichž mnohé patří k velmi prodávaným a dobře hodnoceným v nezávislých a uživatelských testech bojlerů. Nabízí elektrické a kombinované modely převážně v nižší střední cenové. Dále nabízíme zapojení varných sklokeramických desek, zapojení indukčních desek, zapojení bojlerů , montáž bojleru, výměna bojlerů včetně dodání nového bojleru. Naši servisní technici jsou odborně proškolováni přímo výrobci a mají tu největší kvalifikaci k opravám vašich spotřebičů. V našem servisním středisku tak získáte jistotu, že budete spokojeni s provedenou opravou a nenastanou vám opakované problémy s používáním opravených výrobků.


Záruku na opravu poskytujeme měsíce. Pokud se jedná o opravu v dílně, tak spotřebič musí projít výstupní kontrolou v naší moderní zkušebně. Objednání opravy je možné telefonicky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky