čtvrtek 20. července 2017

Ohradníkový drát

U koní se ohradníkový ocelové lanko ani drát na ohradník nepoužívá, protože hrozí pořezání koně při vběhnutí do ohradníku. Ocelová lanka, dráty pro elektrický ohradník, ohradníková ocelová lanka, ohradníkové ocelové dráty, elektrické vodivé dráty a drátěná lanka, dráty na ohrady, ohradníkový drát pozinkovaný i hliníkový. Ocelová lanka nebo dráty se používají pro ohrady trvalé a především pro skot a pro ovce (ovčí dráty).


Ocelový drát SECURGAL 2 Ø mm pro elektrický ohradník. Je určen pouze pro trvalé ohrady zejména pro skot a ovce, protože není možné ho demontovat a použít znovu na jiném místě. Navijáky na ohradníkový drát Navijáky na ohradníkový drát. Chcete si ušetřit práci při novém natahování nebo zpětném navíjení ohradníkových drátků, vodičů nebo lan? A proč se vůbec vodiče z ohradníků stahují?


Lanka, lana, dráty a pásky pro el. Vyberte si ten správný vodič pro elektrický ohradník v našem e-shopu. Délka 7metrů, drát o průměru mm, číslo 13.


Velmi kvalitní ohradníkový drát pro stavbu zejména dlouhých pevných ohradníků pro dobytek, divokou zvěř a pro ovce. Prodejní cena je za balení 625m o hmotnosti 25kg. Produkt byl přidán do košíků.


Drát ohradníkový hliníkový. Hliníkový ohradníkový drát. Vodivý ohradníkový drát. Velmi dlouhá trvanlivost a výborná vodivost - doporučujeme pro použití na větší a trvalé ohrady.


Ohradníkový drát

Varianty (0) Zákazníci. Související (0) Podobné (0) Doporučené (0) - BUNDY, VESTY, MIKINY. Snadné zpracování při montáži,nízká hmotnost, měkká slitina, baleno po 400m.


Mám jakékoliv množství. Povrch drátu je hladký a pozinkovaný. Průměr 8mm a délka 250m. Ohradníkový ocelový drát. Nabízím k odprodeji skladové zásoby nové ohradníkové lanko Economy Blue 2mm, důvodem prodeje je přechod na jiný typ hrazení, mám paletové množství.


Ohradníkový drát

V nabídce je i vysokopevnostní ohradníkový drát se zárukou let na pozinkování. Pachový ohradník Neo-Arbin 5ml. Pozinkovaný drát , průměr mm. Při náhodném uchopení člověkem je možné drát pustit. Je určeno pouze pro trvalé ohrady, protože není možné ho demontovat a využít znovu na jiném místě.


Máme informaci přímo ze stopy, že v úseku Kadov – Fryšava (planina nad Kadovem) se odhaluje ve stopě ohradníkový drát (není pořádně vidět). Dbejte v tomto úseku zvýšené opatrnosti! Zelený poplastovaný napínací drát průměr 4mm. Spojka na drát se šroubem slouží k vodivému spojení drátů a kovových lanek.


Vhodná pro propojení přívodních kabelů s vodiči nebo vchodovými izolátory. Není určena pro spoje, které jsou namáhány tahem. Při velkém utažení matice může dojít ke stržení závitu šroubu.


Materiál: hliníková slitina. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Výška ohrady se pro různá zvířata liší, dá se tak odhadnout, co je uvnitř ukryto, samozřejmě pokud stádo rovnou nevidíme.


Ohradníkový drát

Diskuzi ohledně norem a revizí najdete také zde. Trainer W2Přemýšlíte o koupi elektronického ohradníku? Zavolejte nám a nechte si poradit, jaký model je vhodný pro vašeho psa. Spony z plochého drátu hodí se zejména pro tenké materiály, jestliže se hřbet spony nemá vtlačit do spojovaného materiálu.


Srovnání cen Ostnatý drát pozinkovaný, poplastovaný role 100bm. Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ STAVBA. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky