pondělí 10. července 2017

Přenosné ohniště weber

Není třeba zastavit zábavu na zahradě jen proto, že žaludky jsou plné. Zapalte ohniště , užijte si praskání dřeva a můžete si opéct i pár špekáčků. Zatímco poklop vytváří přístřešek pro oheň, stačí ho přiklopit na kotel a uhasíte tak oheň, když je večer u konce. Přenosné ohniště Weber.


Mobilní ohniště s nezaměnitelným designem produktů společnosti Weber ! Jeho nespornou výhodou je jeho mobilita a hlavně to, že při jeho používání nedojde k poškození trávníku, jako je tomu u klasického ohniště.

Závěsný poklop může sloužit jako větrolam a zároveň usměrňovat proudění tepla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klasické grilování se obvykle odehrává povětšinou na zahradě ve společnosti příbuzných, přátel a dalších blízkých. Najdou se ale i nadšenci, kteří za grilováním rádi vyráží mimo známé prostředí vlastní zahrady.


A právě pro tyto grilovací cestovatele jsou určeny naše přenosné grily Weber. Zaregistrujte se k odběru nejžhavějších novinek od Weberu a užitečných tipů na grilování.

Když už jste v tom, můžete také zaregistrovat Váš gril Weber a získat tak potřebné rady, abyste svůj gril využili na maximum, včetně chutných receptů a důležitých servisních informací. Ohniště Weber Fireplace Outdoor Ambiente v kvalitě Weber. Poklop a středová nosná konstrukce jsou jednotlivě odnímatelné, přičemž přímým posazením poklopu na kotel bez střední části lze uhasit oheň.


Pevná středová nosná konstrukce z galvanické oceli Ohniště i poklop z porcelánem smaltované oceli Tepelný štít zabraňující šíření tepla směrem dolů. Značka WEBER poskytuje na svá ohniště a grily záruku až let právě na smaltovaný povrch. Sortiment zahrnuje grily na dřevěné uhlí, plynové grily, elektrické grily, atd. Nerez je v současné době opravdu drahý. Od malých modelů, které lze snadno přemístit, stolních grilů až po grilovací stanici - každá varianta nabízí specifické výhody.


V OBI naleznete grily známých značkových výrobců, jako je např. Stabilní grily, užitečné. Free Shipping Available. Weber ve svém sortimentu kromě grilů a příslušenství nabízí i unikátní ohniště Weber Fireplace. Samozřejmě je vyroben ze stejně kvalitních materiálů a se stejně chytrým vybavením jako grily Weber.


Toto designové ohniště se jistě hodí na každou zahradu a použít jej lze i na větší terase. Umělé ohniště Fireplace je určeno všem, kdo si rádi posedí s přáteli u ohně, ale nechce se jim ztrácet čas nebo narušovat vzhled zahrady zakládáním přírodního ohniště. Mezi přednosti umělého ohniště Fireplace patří jednoduchá montáž ( ohniště smontujete během několika málo minut), ergonomicky tvarované madlo. Nabízíme levnější přenosná ohniště pro občasné použití a také dražší ohniště s vysokou odolností například od firma Weber.


Odpadají tak nevzhledné díry obložené kameny uprostřed pečlivě střiženého trávníku.

Některá přenosná ohniště umožňují i grilování, tudíž spojují funkci relaxační a společenskou s gastronomickým zážitkem. Můžete je libovolně postavit na jakýkoliv trávník bez obav z poničení. Opékat můžete nad otevřeným ohněm či na přídavném grilu.


Díky minimálnímu kouři, kompaktním. Kovová přenosná ohniště na zahradu jsou bezpečná, praktická a vykouzlíte s nimi stejné dobroty jako s grilem. Vyberte si z desítek produktů to nejlepší venkovní ohniště právě pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky