čtvrtek 20. července 2017

Baxi regulace

Všechny moderní plynové kotle BAXI dnes nabízejí tzv. Znamená to, že umějí komunikovat s vnější sondou a nabízejí tak k využití principy ekvitermní regulace. Ta se díky tomu stává určitým standardem v regulování vytápění a přináší nejvyšší komfort do vašeho bydlení. O tom jak tato regulace.


BAXI regulace - prostorový přístroj QAA73. Ekvitermní regulace kotle může řídit topným okruh nízkoteplotní (podlahové vytápění) nebo vysokoteplotní (radiátory).

Tyto kotle patří mezi nejprodávanější modely na českém trhu. Kondenzační plynové kotle BAXI představují standard v moderním vytápění, všechny modely podporují ekvitermní logiku, u vybraných modelových řad lze prodloužit záruku na let a ke všem je zajištěn servis po celém území ČR. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy. BAXI je Italský výrobce plynový kondenzačních kotlů, které představují standard v oblasti moderního bydlení. MAIN se vyznačuje velmi kompaktními rozměry (jen 7x 4x 3mm), jednoduchou instalací a elegantním designem.


MAIN má v sobě integrovány pokročilé funkce, např. TUV, systém autodiagnostiky případných závad na kotli apod. Pokojové regulace drátové.


Přejete si dostávat novinky o akčních produktech do Vaší e-mailové schránky?

How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. V článku je popsána možnost využití ekvitermní regulace v systémech vytápění a ohřevu teplé vody. Popsány jsou dále funkce ekvitermních regulátorů. Využitím principu ekvitermní regulace je možné dosáhnout automatického vytápění prostor v závislosti na venkovní teplotě.


Dobrý den, mám na Vás prosbu ohledně regulace QAA73. Regulace Duo-tec Compact. Do nedávna vše fungovalo bez problémů, ale od jisté doby (pravděpodobně ve dny kdy mrzne) se nespustí topení v automatickém provozu - na displeji je na bargrafu označen čas komfortní teploty (21°C), ale kotel netopí i když v místnosti je klidně o stupeň méně.


V nabídce jsou modely o výkonu – (2 33) kW. ATMOS regulace Laddomat 22. Skládá se z litinového tělesa, termoregulačního ventilu, energeticky úsporného čerpadla, zpětné klapky, kulových ventilů a teploměrů. Přidat k seznamu přání. Bezdrátový prostorový přístro.


Baxi regulace – Clip – in AGU 2. Obrázek je pouze ilustrativní. Internetové ceny, cenník. Při návrhu či modernizaci topného systému proto s regulátory pro topení vždy počítejte.


Právě i regulace vám totiž pomůže snížit náklady spojené se zvyšujícími se cenami energií. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Rozměry výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 3mm. Tímto způsobem můžete nastavit třeba dobu sepnutí nebo možnost regulace výkonu. O úsporný provoz a nízkou spotřebu energie se stará hlídač proudového maxima.


Dalším úsporným opatřením je sazbový vypínač spouštějící kotel v levnější sazbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky