středa 23. srpna 2017

Bezpečnostní vložka třída 5

Je vhodná pro spolehlivé zabezpečení vstupních dveří do bytů, domů a veškerých budov i místností, kde jsou kladeny vysoké požadavky na ochranu před vloupáním. Původní informace k výrobku: 4. V našem internetovém obchodě nabízíme k prodeji panikové zámky, kvalitní certifikované bezpečnostní kování, samozamyk. BT Vložka do dveří určuje kvalitu vašeho zabezpečení.


Bezpečnostní vložka třída 5

Cylindrické vložky – 4. Je to nejvyšší bezpečnostní třída , která je v praxi využívána především pro ochranu zbraní nebo uměleckých děl. S ochranou proti vyhmatání, odvrtání, bumpingu a rozlomení. Bezpečnostní vložka s časově neomezenou právní ochranou klíče.


Co je to bezpečnostní třída ? Na to vám odpovíme v našem článku. Místo jednoho zubu, kterým běžná vložka FAB ovládá zámek, je použito ozubené kolečko, které posouvá závoru. Tímto systémem jsou vybaveny bezpečnostní modely. BEZPEČNOSTNÍ TŘÍDA RC4. Při výběru vložky zámku Vám.


Bezpečnostní vložka třída 5

Nabídka Vložky bezpečnostní třída - strana 1. FAB-CLIQ mechatronická vložka. Inteligentní zabezpečení od FAB servisního partnera VAMA Praha. FAB CLIQ je nová inteligentní uzamykací technika s IQ. V této kategorii najdete sortiment od předních tuzemských, ale i zahraničních. Dvoustranná dveřní vložka se klíči bezpečnostní třídy 4. DPH dopravné hradíme za Vás.


Zboží si můžete vyzvednout již na téměř 1výdejních místech. Až dní na výměnu zboží. Vysoká ochrana proti odvrtání pomocí 9prvků z kalené oceli. V této sekci najdete bezpečnostní vložky třídy od firem FAB, Guard a Titan, Gege. Jedná se o velmi vysokou ochranu, která zaručuje maximální ztížení překonání případným lupičům nebo pachatelům.


Bezpečnostní vložka třída 5

P ři otočení klíče o 360° se 2x nezávisle prověřuje kódování. Samozřejmostí je patentová ochrana. EVVA bezpečnostní cylindrická vložka EPS-M (RC ) - unikátní bezpečnostní vložka v bezpečnostní třídě , s oboustranným klíčem se speciální boční lištou. Opatřeno ochrannou známkou vč. Veškeré námi montované bezpečnostní vložky splňují požadavky zkušebny pro 3. Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. TOKOZ PRO Doorlock - cylindrická vložka , 4. Pokud má být vložka umístěná třeba na vstupní dveře bytu, je vždy nutné použít bezpečnostní cylindrickou vložku ve nebo bezpečnostní třídě, chráněnou proti SG metodě bezklíčového otevření vložky. Tato ochrana je důležitá pro případné dokazování policii, že došlo k prokazatelnému překonání dveří.


Není nad to dobře si zabezpečit vchod do bytu, domu nebo jiného objektu, neboť máte-li jistotu, že jste udělali maximum pro bezpečí vašeho domova nebo kanceláří, může být i vaše dovolená mnohem klidnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky