pátek 11. srpna 2017

Čerpadla na strojní chladící emulze

Zobrazit: Grid List Table. ERPADLA NA STROJNÍ CHLADÍCÍ EMULZE. Je vhodné k čerpání řezných a chladících emulzí. Viskozita čerpané kapaliny může být. Dodáváme i lehká, praktická a snadno ovladatelná malá lamelová a lopatková odstředivá samonasávací čerpadla se zabudovaným obtokem – buď na střídavý 2V nebo na stejnosměrný proud 12V a V.

Stránky Jul Čerpadlo emulze Jul Tos s-žebrák – Stránky Jul čerpadlo chladící emulze Jul More from forum. Strojni -cerpadlo-1-4HP-180- na -chl. Běžná cena čerpadla je asi 12.


Cena za toto nepoužité čerpadlo je 2. Slouží k čerpání řezných a chladících emulzí u obráběcích strojů. Vertikální odstředivá čerpadla. Repasované čerpadlo na emulzi.

Prodávám jak jsem koupil. Pouze odzkoušeno na funkčnost. Lopatky vypadají opotřebeně, ale ještě udělají dobrou službu třeba u strojní pily, nebo brusky. Doprava poštou možná, ale poštovné předem.


Pro čerpání olejů, viskózních kapalin, nafty si můžete vybrat z více typů čerpadel. Je možné použít samonasávací, odstředivá případně zubová čerpadla na oleje. Ponorná kalová čerpadla jsou vhodné zejména k čerpání odpadních olejů v průmyslových aplikacích.


Nezávislý chladicí systém pro obráběcí stroje, pro chladivo a emulzi, Warco. Robustní chladicí systém vhodný pro celou řadu strojů včetně frézek, soustruhů a nebo pásových pil. Jsou přiřazeny hydrodynamickým čerpadlům. Speck je jedním z nejznámějších a nejinovativnějších dodavatelů periferních čerpadel na světě a má desí. Chladící emulze s duálním účinkem zklidňuje a chladí pleť podrážděnou holením.


Aktivní minerály pomáhají obnovovat rovnováhu pokožky a chrání ji před látkami, které ji každodenně znečišťují. Tepelná a chladicí technika. Speciální agregace hydrostatických čerpadel.


Jejich dlouhodobé používání projeví ve snížení spotřeby nářadí i chladicí emulze.

Vysoká kvalita, maximální životnost. Ruční čerpadla Příslušenství Čerpadla na čerpání benzínu EX Napájení 12V Napájení 230V Oběhová čerpadla Kalová a drenáž. Chladicí emulze , řezná emulze , polosyntetická emulze. Minimální nároky na servis, excelentní antikorozní ochrana a vysoká životnost předurčují použití našich chladicích emulzí všude tam, kde je kvalita na prvním místě. Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením.


Chlazení a obráběcí emulze. Jako profesionálové velmi dobře známe vysoké nároky na každou jednotlivou složku v moderním výrobním procesu – proto Vám Motorex nenabízí jen produkt, ale celé nové rozsáhlé řešení pro Vaše zcela specifické aplikace. Zaměřujeme se na chladicí emulze a řezné oleje nejvyšší kvality, které pomáhají zajistit bezproblémový provoz obráběcích strojů.


Také dodáváme značkové úklidové sorbenty SPC, a přístroje pro míšení a odlučování olejů. Součástí nabídky jsou i konzervační vosky, měřidla a tmely na opravy odlitků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky