pátek 25. srpna 2017

Kaden vodoměry

Elektronický vodoměr KADEN s rádiovým odečtem. Kontakty Sídlo Společnosti: Kaden-vodoměry , s. Vše výše uvedené zaručuje, že vodoměry Kaden jsou ověřeny. Why do the KADEN water meters win?


Our customers can depend on extensive background and technical support of our company during purchasing of new water meters, during their repairs and consequent evaluation. The electronic water meters KADEN S 0and S 0type with radio reading is one inlet dry-running compact water meter with electronic counter, sensor function, display function and radio communication.

Molding of plastics: All plastic parts are made in modern injection presses, which produce accurate water meter parts. Precise computer management of the whole pressing process, including cooling down of molded pieces in tempered forms, guarantees optimum inner structure of material and shape stability of the molded pieces. Výroba vodoměrů a indikátorů topných nákladů.


V současné době firma Kaden vyrábí dva typy vodoměrů, a to KADEN S05 S0(mechanické vodoměry ) a S06 S0(elektronické vodoměry s dálkovým odečtem). Vodoměry Kaden S0a S0jsou v současnosti nejvíce prodávané vodoměry s dálkovým odečtem naší společností. To dává zákazníkům záruku spolehlivého měření po celou dobu platnosti ověření. Documents are in the PDF format.


Kvalita vodoměrů je vyjádřena neuvěřitelnou záruční dobou, a to po celou dobu platnosti úředního ověření.

Záruční a pozáruční servis vodoměrů KADEN. Kromě protokolu R-COM pro pochůzkový odečet jsou tyto vodoměry vybaveny i protokolem Wireless M-BUS. Naše firma provozuje ve spolupráci s výrobcem vodoměrů KADEN vlastní aplikaci pro ONLINE sběr dat a následnou prezentaci. Systém měření a rozúčtování nákladů za vytápění. Máme mnohaleté zkušenosti ve vývoji a výrobě vlastních indikátorů topných nákladů a rozúčtování nákladů na vytápění.


Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů.


Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií. Provádíme montáže a výměny vodoměrů především značek KADEN a BONEGA nejčastěji následujících typů: Kaden S05 S0- standardní mechanické vodoměry. Kaden S06 S0- elektronické digitální vodoměry s radiovým odečtem.


Bonega mechanický - standardní mechanický. Tyto vodoměry jsou od počátku výroby vybaveny komunikačním protokolem R-COM, který umožňuje pohodlný dálkový odečet z chodby domu pomocí přenosného počítače s. Vysoká odolnost proti pokusům o ovlivnění magnetickým polem, robustní konstrukce, která odolá vnějším mechanickým vlivům a zdravotní nezávadnost. Novinkou na trhu jsou elektronické vodoměry s rádiovým odečtem.


Spotřebu vody lze zjistit během pár vteřin bez přístupu k měřícím místům.

Kaden z Osečnice v Orlických horách přichází na trh s novinkou, kterou vyvinula ve spolupráci s trutnovskou firmou Redas. Firma Vodoměry Praha, s. Sensus Česká republika. Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů.


V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky