pondělí 28. srpna 2017

Stroj na zmrzlinu bazos

Pronajmu zmrzlinový stroj YETI XXL kw, gravitační, spolehlivý, silný a jednoduchý na ovládání s velkými vanami na zmrzlinu. Vhodný i pro začátečníky, má také držák na kornouty. Letošní sezónu z důvodu rekonstrukce jednoho prodejního místa musím vynechat a proto stroj nabízím k pronájmu za cenu o. Nejedená se o žádnou čínskou plečku.


Gel-Matic, čerpadla, nádrže na dvě přichutě, část stroje ještě ve fólii, 380V (5ti kolík).

Při rychlém jednání sleva! Zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu Frigomat Karat 3P. Nášlehová nastavitelná čerpadla zaručují vysokou kvalitu zmrzliny a našleh až. Cesku (výhradní dovozce ). Pouzivany minule leto mesiace - stav noveho stroja. Jednopakovy, plniaca vana s objemom litra.


Je na kolieskach pre lepsiu manipulaciu.

Ma display pre zobrazovanie kodov a informacii, jednoduche ovladanie, signalizacia. Křovinořez je plně funkční bez vad chytne na zatáhnutí se stihl popruhami viz foto. Osobní předání a vyzkoušení na mí. Je to profi stroj na vyžínání velkých ploch. Prodám hydraulický shrnovač klestu.


Po dohodě můžu přizpůsobit na Váš str. Stroje - Stroj na bazár. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jedná se o příslušenství k traktoru nebo k nakladači na shrnování klestu po těžbě.


Nabízím k prodeji stánek na zmrzlinu , který byl vyrobený na zakázku. Stánek byl používaný jednu sezónu. Před výrobou byl schválen ze strany hygieny, takže splňuje veškerou předepsanou legislativu.


Ve stánku je uzamykatelný výřez na větrání pro zmrzlinový stroj. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Odpovědi na e-mail nebo tel.


Profesionální zmrzlinový stroj určený pro cukrárny, kavárny, bary, restaurace apod.

Velice kvalitní nerezové provedení. Digitální display s počítadlem porcí,nerezové vaničky na zmrzlinovou směs (2xlitrů),Expanzní ventily,systém chlazení vaniček noční režim,samočistící program. Ostatné - Starozitny stroj bazár. Vyberajte z 1inzerátov.


Zde naleznete použité zmrzlinové stroje , stroje je možné si koupit nebo vzít do PRONAJMU. Možnost zvýšení nebo snížení nastavitelného sedátka na vhodnou polohu -Velmi husté DuraFirm vycpávky poskytují maximální pohodlí -Poloha v úhlu 30° pro biomechanicky správný pohyb -Rukojeť ve tvaru V pro otevřený úchop -nas. Máme dlouholeté zkušenosti s prodejem a pronájmem zmrzlinových strojů. Vo vnutri je rucne pisany, stary recept na zmrzlinu. Bubble Waffle Ponúkame na predaj špeciálny waflovač a tiež kvalitné cesto na prípravu Bubble waffle vrátane potrebných doplnkov.


ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Kvalitné stroje a suroviny na točenú zmrzlinu , ľadovú drť, bubble waffle a horúcu čokoládu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky