středa 30. srpna 2017

Kotel hercules

Univerzální litinový zplyňovací kotel pro spalování kusového dřeva, hnědého a černého uhlí v 5. He was the Roman equivalent of the Greek divine hero Heracles, who was the son of Zeus (Roman equivalent Jupiter) and the mortal Alcmene. Možnost bezelektrického provozu. Výkon: ~ kW Palivo: kusové dřevo Přednosti: - splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-5- splňuje ekodesign- účinnost až - ekologický provoz- vysoká.


Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru, a to v teplovodních systémech s přirozenou i nucenou cirkulací topného média. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami.

Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Jde o variantou s ručním přikládáním a dokáže splňovat emisní třídu dle ČSN EN 303-5. Zaujme také jeho celková účinnost, která podle výrobce činí až procent. Dakon NP Pyro Zplynovací kotel na. Viadrus UEconomy čl.


Hercules Uje možno s výhodou. V konstrukci kotle VIADRUS HERCULES UECO 6čl. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody.

Teplovodní litinový kotel HERCULES Uje konstruován na spalování tuhých paliv - černého uhlí, koksu a dřeva (dřevěných briket) klasickým prohořívacím způsobem. Těleso kotle se skládá z litinových článků vlastní výroby a vodou chlazených pevných roštů. Litinový kotel je navržen k ekologickému spalování kusového dřeva. Dřevo se spaluje přirozeným odtahem spalin v teplovodních systémech s přirozenou i nucenou cirkulací topného média.


Nenechme se tak mást tím, že se prodává pod označením zplynovací. Kotel HERCULES U 6 5. Důvod prodeje je nevyhovující komín. Zobrazit dalších produktů. Nechybí ani funkce automatického zapalování, což ještě snižuje nároky na obsluhu tohoto kotle. Spalovat v něm můžete hnědé uhlí nebo kusové dřevo.


Hodnocení produktu: (recenzí). Díky tohoto štítku se z Vašeho litinového zplyňovacího kotle Una dřevo stane kotel , který bude splňovat 5. Výkon kotle je regulován modulačním regulátorem. Ekodesing i na černé a hnědé uhlí.


Automatický provoz kotle včetně zásobování paliva je. A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle.


V teplovodních systémech s přirozenou cirkulací.

HERCULES U umožňuje kvalitní způsob spalování hnědého uhlí, černého uhlí a koksu. Jako doplňkové palivo může posloužit dřevo a dřevěné brikety. Co se týče výkonu, kotel se vyrábí ve výkonové řadě až kW podle počtu článků a použitého paliva.


VIADRUS Kje moderní nástěnný kondenzační kotel pro vytápění a ohřev teplé vody ve vestavěném litrovém zásobníku. Litinový zplyňovací kotel pro spalování černého a hnědého uhlí v 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky