středa 9. srpna 2017

Elektrikář liberec

Naše firma zajišťuje širokou a kvalitní nabídku elektrikářských prací. Provádíme nejrůznější opravy a montáže elektrických zařízení v domácnostech i komerčních objektech, elektroinstalace a. Při práci s elektřinou a elektroinstalacemi je vždy lepší využít služeb odborníka a neriskovat znehodnocení spotřebiče či materiálu a případně i vážný úraz. Využijte proto mých služeb u elektroinstalací většího i menšího rozsahu.


V případě, že chcete poznat přesnou kalkulaci kontaktuje nás - stojí to za to.

Zajišťujeme havarijní službu v Liberci a jeho okolí. Firma KOLLERT ELEKTRO s. Jako profesionální elektrikáři nabízíme své služby nejen pro průmyslové montáže a instalace, ale samozřejmě i pro domácnosti. Během naší existence jsme pomohli mnoha zákazníkům, kteří nás dále doporučují a rádi se na nás znovu obracejí. Tísíce volných pracovních míst z celé ČR. Najděte si novou práci.


V připadě Vašeho zájmu o podrobnějčí informace k přípravě na zkoušky, napište nám nebo zavolejte, rádí Vám odpovíme na Vaše dotazy.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich webových stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Nabídnutá (minimální) mzda za pracovní úvazek je 2Kč hrubého. Tato nabídka volného pracovního místa byla na našem serveru.


Vy si pak můžete vybrat podle hodnocení toho nejlepšího elektrikáře z Liberce. Všechny pracovní nabídky naleznete na Jobswype. Návrhy, realizace, údržba a drobné opravy elektrických rozvodů domů, bytů, bytových jader i nebytových prostor, průmyslové objekty. PROJEKTANT elektrických stanic - stavební část. Do týdnů dostanete odpověď.


Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. KOHO HLEDÁME: Vyznáte se v elektrice a máte vyhlášku 50? Baví Vás skládat, montovat, dávat věci dohromady? Tento inzerát již NENÍ AKTIVNÍ.


Kontakt nelze zobrazit! Nezoufejte, našli jsme pro Vás podobné aktivní nabídky.

Praha 17-Řepy okres Hlavní město Praha, Hlavní město P. Uplatní se při výkonu povolání elektrikář na mnoha pracovních pozicích, jako např. Liberec Vesec není zase tak velká. Obsazujeme pozici ELEKTRIKÁŘ ! Nabídka již není aktivní, níže najdete podobné nabídky. Pracovní pozice Elektrikář.


Sklostroj Turnov CZ, s. V kategorii nalezete také řemeslníky a firmy z kategorií Elektrikářské práce, Revize, Zkoušky. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Provádíme zemní i výkopové práce a terénní úpravy rypadlonakladačem JCB 3CX či pásovým minibagrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky