středa 23. srpna 2017

Infrasauna mountfield

Infrasauna mountfield

Uvolněte se a užijte si relax v infrasauně v pohodlí domova kdykoliv si vzpomenete. Oddýchnite si v saune, kedykoľvek budete chcieť. Pokojne aj v malom byte. Všetky modely sú navyše vyrobené z ušľachtilého dreva kanadského jedlovce, ktorý má výborné tepelno-izolačné vlastnosti. Dbáme aj na dizajn, takže sa nemusíte báť, že infrasauna nezapadne do vašej domácnosti.


Užijte si tradiční severskou relaxaci v pohodlí domova. Nabízíme prvotřídní finské sauny a moderní infrasauny. Domácí i venkovní sauny.


Zveme Vás na procházku do světa krásných a výjimečných rodinných bazénů. S výběrem i realizací Vašeho vlastního bazénu Vám rádi pomůžeme. Mimoriadne priestorná infrasauna s unikátnym pôdorysom, vďaka nemu je možné ju situovať aj do rohu miestnosti, kde pôsobivo ovládne celý priestor. Aj preto sa právom radí medzi honosné modely.


Infrasauna mountfield

Nadštandardná vnútorná výbava sľubuje premenu pobytu v infrasaune na neobyčajný relaxačný zážitok. Súčasťou nadštandardného. Tato infrasauna je určena pro umístění v jakémkoli temperovaném interiéru (ložnice, domácí fitness, zimní zahrada).


Výhodou infrasauny Rowen je, že se do ní vejde celá rodina. K jejímu provozu není třeba žádné speciální odvětrávání. Užite si tradičnú severskú relaxáciu v pohodlí domova.


Ponúkame prvotiedne fínske sauny a moderné infrasauny. Doprava a montáž infrasauny zadarmo na celom území SR. Dostanete darčekový balík k infrasune.


Vyberte si vlastnú infra saunu. Vo vnútri sa o dokonalé a rovnomerné prehriatie vášho tela postará karbónových ohrievačov vrátane podlahového pre príjemné teplo na chodidlách. Zároveň díky preciznímu a elegantnímu zpracování a vnějším stěnám z kvalitního dřeva tvoří zajímavý interiérový doplněk.


Infrasauna mountfield

V infrasaune sa ľudské telo intenzívne prehrieva pomocou infračervených lúčov, podobných tým, ktoré vydáva slnko. Zabudnite však na škodlivé UV žiarenie – infrasauny sú celkom bezpečné! Príďte k nám a vyskúšajte naše sauny!


Navštívte našu výstavnú sieň, vyberajte si podľa vkusu, overte kvalitu našich sáun a vyskúšajte ich. V infrasauně se lidské tělo intenzivně prohřívá pomocí infračervených paprsků, podobných těm, které vydává slunce. Zapomeňte ale na škodlivé UV záření - infrasauny jsou zcela bezpečné!


Unikněte z hektického života věčného shonu pomocí malé oázy klidu, kterou si postavíte přímo u vás doma. Zavřete oči a nechte se unést daleko od všedních starostí. Zastavte se, vypněte a relaxujte. Ideálním prostředkem pro každodenní odpočinek se může stát infrasauna. Odborné poradenstvo, rýchle dodanie, doprava a profesionálnu montáž ZADARMO.


V sortimente nájdete kosačky, traktory, krovinorezy, motorové píly, nadzemné bazény, luxusné zapustené bazény a mnoho ďalších výrobkov pre Vašu záhradu. Mountfield - najväčší predajca záhradnej techniky a bazénov v SR. Predajne a servis po celej SR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky