úterý 22. srpna 2017

Repasované klimakompresory

Klimakompresory můžete ještě dnes vyzvednout přímo na naší centrále nebo pobočkách po celé ČR nebo nechat zaslat dopravcem s dodáním do druhého dne. Záruka měsíců na všechny nové klimakompresory a měsíců na všechny repasované klimakopresory. Záruka originality původu všech nových klimakompresorů.


Repasované KLIMAKOMPRESORY záruka měsíců Nabízíme repasované klimakompresory. Pro veškerá evropská, asijská a americká vozidla. V případě ,že nemáme Vámi poptávaný klimakompresor skladem jsme.

Služby - Klimakompresory repasovane inzercia. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Specialisté na opravy kompresorů klimatizace. Provádíme kompletní opravy a celkové repase těl autokompresorů i spojek kompresorů všech značek. Kompresor je srdcem klimatizačního systému, který přepravuje chladivo skrze klimatizační systém.


Autobazar a inzerce aut.

Prodejte své staré auto nebo kupte nové v naší inzerci aut, inzerce aut zdarma pro všechny - Klimakompresory repasované. Popis: Veškerá evropská, asijská a americká auta. Nabízíme klimakompresory se zárukou měsíců pro veškerá evropská,asijská a americká auta.


Společnost RemanTe Group s. Nabízíme širokou škálu vstřikovacích čerpadel a dieselových vstřikovačů, turbodmychadel, elektronických řídících jednotek, hydraulické a mechanické součásti řízení, posilovače řízení, alternátory, startéry, EGR ventily a další produkty. Repasované turbodmychadlo osazené NOVÝM ZNAČKOVÝM STŘEDOVÝM UZLEM A ZÁRUKOU ROKY. Ostatní funkční části jsou povrchově očištěny pískováním a opatřeny ochranným nástřikem. Nový střed je přímo výrobcem již dovážen na 1- 2tis otáček na. Turbo – Klima servis s. Prodej turbodmychadel, opravy turbodmychadel, repase, AC kompresory, vstřikovací čerpadla.


Expresní zásilková služba náhradních dílů na autoelektriku. Podnětem pro založení firmy byla především vášeň zakladatelů pro automobily a chuť reagovat na potřeby trhu, kterému schází inovativní přístup k repasím specifických náhradních dílů jako jsou vstřikovací a vysokotlaká čerpadla, vstřikovače, turbodmychadla, servořízení, řídící jednotky, filtry pevných. Podnetom pre založenie firmy bola predovšetkým vášeň zakladateľov pre automobily a chuť reagovať na potreby trhu, ktorému chýba inovatívny prístup k repasom špecifických náhradných dielov ako sú vstrekovacie a vysokotlakové čerpadlá, vstrekovače, turbodúchadlá, servoriadenie, riadiace jednotky, filtre pevných častíc. ATE CERAMIC autodíly MJauto ATE Ceramic Ate Ceramic jsou nové brzdové destičky s dalšími výhodami: nižší prašnost nižší hlučnost delší životnost Brzdy automobilu přeměňují kinetickou energii na teplo prostřed. Doba opravy převodovky je až pracovních dnů součástí převodovky opravené ,anebo repasované je vystaven klientovi záruční a montážní list.


Při koupi repasované převodovky je nutno starou převodovku odevzdat. Zapalovací svíčky, aditiva, nové i repasované vstřikovače a čerpadla, regulační ventily, naftové filtry. Ale i žhavící svíčky, lambda sondy, klimakompresory , turbodmychadla a filtry pevných částic a řada dalších produktů v našem oboru zájmu.

Vysoce kvalitní značkové autodíly. Obrovský výběr vysoce kvalitních autodíly, záruka kompatibility pro vaše auto a garance bezpečnosti během jízdy. I vy s námi můžete nastartovat své podnikání! Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.


Vyberajte z inzerátov. Prodám repasované hřebenové servořízení alfa romeo 1, alfa romeo 159. Zasíláme po celé ČR a SK. Možnost výměny v našem servise.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky