středa 9. srpna 2017

Kartuše coleman 250

Kartuše coleman 250

Coleman 2od 1Kč - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou určeny pro jednorázové použití, protože lehká konstrukce by nemohla při opakovaném plnění a dlouhodobém používání bezpečnost zaručit.


Propan-butanová kartuše pro campingový plynový vařič. Skladem a doprava zdarma. Díky ventilu je možno spotřebiče kdykoliv od kartuše odpojit. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Kartuše.


Při výběru je potřeba se zaměřit hlavně na typ připojení. Nejpoužívanější a díky způsobu uchycení i nejstabilnější typ kartuše je šroubovací. Dalším typem jsou kartuše s ventilem, použitelná hlavně pro campingové vařiče.


Kartuše coleman 250

Značka Campingaz využívá unikátní patentovaný ventilový koncept tzv. Browse A Range Of Outdoor Clothing At Blacks. Be Prepared For Your Next Adventure. Tu sa nachádzate: Heureka.


Free Shipping Available. Kartuše COLEMAN jsou tenkostěnné nádoby, opatřebé ventilem a závitem pro snadné připojování a odpojování spotřebičů. Optimálně vyladěný poměr plynů v náplni (propan , butan ) zajišťuje výbornou funkci (výkon) spotřebičů ve všech běžných i stížených klimatických podmínkách.


Kartuše coleman 250

Vďaka ventilu je možné spotrebiče kedykoľvek od kartuše oddeliť. C 3Performance je bezpečná plynová kartuše , kterou lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče. Vďaka závitovému ventilu ju môžete od variča kedykoľvek bezpečne oddeliť. Máte zájem o Kartuše typ 2COLEMAN od COLEMAN a potřebujete poradit?


Bezpečná ventilová kartuše 250. Jsou určeny projednorázové použití, protože lehkákonstrukce by nemohla při opakovaném plněnía dlouhodobém používání bezpečnostzaručit. V takovém případě nelze zaručitčistotu ani správné poměry plynů v náplni,hrozí. Je určená pro jednorázové použití, protože lehká konstrukce by nemohla při opakovaném plnění a dlouhodobém používání bezpečnost zaručit.


Kartuše coleman 250

Díky závitovému ventilu ji můžete od vařiče kdykoliv bezpečně oddělit. Návod k použití Kartuše COLEMAN typ 2Český návod k použití Kartuše COLEMAN typ 2je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon. Pokud manuál k Kartuše COLEMAN typ 2nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Obsah plynu: 2g, rozměr: 1x mm.


So svojimi 118g patrí medzi najľahšie variče na trhu. Po vybalení z puzdra sa sám rozklapne do pracovnej polohy. Turistický plynový vařič Fspirit je maximálně odolný a praktický při obsluze.


Se svými 118g patří mezi nejlehčí vařič na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky