úterý 8. srpna 2017

Dotykové sklo iget

Dotykové sklo iget

EN:Replace the digitizer-manual. For comments on the exchange, turn on the subtitles. CZ:Výměna dotykového skla-návod. Pro komentáře k výměně si zapněte titu.


Dotykové sklo iget

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Get tablet SMART W1Akční cena. GET SMART W1je pokročilejším členem rodiny tabletů iGET. V balení najdete kryty (černý a bílý) a silikonové pouzdro. Tvrzená skla pro tablety skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. GB operační paměť spolu s Androidem 9. Tempered Glass Protector, PanzerGlass, FIXED a dalších. Dotykové sklo pre tablet iGET smart GDigitizér pre tablet iGET smart G81.


Prosíme o kontrolu konektora dotyku s pôvodným, či je rovnaký, aby nedošlo k omylnému zakúpeniu. Vynikající FOTOGRAFIE A VIDEO. Vysokokapacitní baterie udrží telefon v pohotovosti několik dní a pokročilý dvojitý systém určení polohy vás dokáže navigovat i na místech kde samotná GPS selhává. Pre tento model tabletu B1-730HD bolo vyrobených viac druhov dotykových plôch, preto Vás poprosíme po tom, ako Vám diel dorazí, aby ste ho odskúšali bez odlepenia ochranných fólií. Skladom dotykové sklá najvyššej kvality a za priaznivé ceny.


Netrúfate si dotykové sklo vymeniť svojpomocne? V tom prípade využite výmeny zakúpeného dotykového skla. Díky svému voděodolnému krytí IPa odolnému sklu Gorilla Glass si poradí i. DOTYKOVÉ DESKY Setkáte se různými názvy: dotykové sklo , dotykové sklíčko, digitizer, dotyková plocha.


Ve všech případech se jedná o totéž. Jen si zkontrolujte jestli je součástí i přední kryt (taktéž udáván jako rámeček) nebo LCD displej. Pokud je součástí, je to uvedeno v popisu. Dříve než začnete psát svůj dotaz pročtěte si následující body: Pro dotazy týkající se zjištění ceny opravy tabletů a mobilních telefonů (prasklých displejů, dotykových vrstev apod.) a dalších pozáručních nebo mimozáručních oprav použijte tento webový portal servisního oddělení. Digitizer - dotykové sklo (plocha) včetně LCD displeje pro výměnu vašeho poškozeného dotykového skla.


Záruka roky - originální zboží. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Zobrazuje tak živé a realistické barvy, které jsou příjemné pro vaše oči. Oceníte i vysokou hodnotu 4PPI, což je záruka dobré viditelnosti displeje i na slunci.


Fotografie je ilustrativní. Produkt není samostatně funkční a vyžaduje odbornou instalaci (jedná se o náhradní díl)! GET EKINOX KBlue je mobilní telefon pro toho, kdo hledá nejen moderní a spolehlivý telefon, ale i kompaktní velikost. Díky špičkovému Notch IPS displeji s velikostí a poměrem stran 19:Vám skvěle padne do ruky. Není dostupné 9Kč Detail.


Dotykové sklo iget

Black iGET DEFENDER D10. GET BLACKVIEW GAPro Blue.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky