pátek 18. srpna 2017

Dekantační trychtýř

Dekantační trychtýř

Vzduch vínu umožní uvolnit vonné látky a naplno rozvinout chuť. A to tak, že do ní nalijete trochu vína, zakroužíte, aby víno přišlo do styku s celou plochou karafy, a nakonec víno přelijete nazpět do láhve. Set obsahuje nálevku, kroužek na hrdlo láhve, dekantační trychtýř se stojánkem, sítko pro zachycení vinného kamene a ořezávátko.


Liberec, České Budějovice, Pradubice, Hradec Králové. Některé košíky jsou vyrobeny z polyratanu mají zesílený okraj a lze je použít do myčky na nádobí. Díky dekantaci se rozvíjí vůně i chuť vína a jsou odstraňovány usazeniny i vinný kámen. Dekantační karafa, ALFI Corp.


Praktická pomůcka při dekantaci vína. Skládá se z těchto částí: 1. Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. PURE - přelomový design křišťálových sklenic, díky kterým začali i ostatní výrobci vyrábět sklenice napodobující tuto kolekci.


Trychtýř do je vyroben z křišťálového skla kristalinu. Schott Zwiesel, Německo. Cena je uvedena za komplet.


Vynikající aerator dokáže zvýraznit chuť a vůni vína přímo přelitím vína z láhve přes aerator do číše. Jeho sítko spolehlivě zadržuje zbytky. Není jednodušší postup, který dokáže zdůraznit chuť a. Tvarově doplňkové příslušenství. DIVA - jediná kolekce na světě, která má stopku zúženou na horním i spodním okraji - unikátní technologie výroby. Jeho filtr zachytí usazeniny a jiné nežádoucí částice.


Místo pádu vína přímo na dno karafy, víno teče stěně karafy, velmi pomáhá provzdušnit víno. Nálevka na víno z nerezové o. V současnosti jsou nejvíce oblíbené plastové trychtýře, ale v některých případech, jako je třeba přelévání horkých tekutin nebo marmelády, je vhodnější nerezový trychtýř. V naší nabídce najdete různé typy z kvalitních materiálů v mnoha velikostech. Nerezový trychtýř k dekantační karafě. Při jeho použití dochází k rovnoměrnému stékání vína po stěnách karafy.


Obsahuje sítko k zachycení případných usazenin a stojan k odložení. Provedení lesklý chrom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Karafy, dekantery, džbány, 4H ForHotel. Kč (Euro) na objednání. Profesionální trychtýř na přelévání tekutin je vyroben z potravinářské chromniklové nerezové oceli.


Na straně s uchem pro snadnou manipulci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky