čtvrtek 31. srpna 2017

Kuchynské varné kotle

Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty. Varné kotle sa skladajú z nerezového duplikátora a samonosného rámu. Obsah varnej nádoby je ohrievaný parou, ktorá sa vytvára v duplikátore.


Kotle sa vyrábajú na médium PLYN, ELEKTRIKA alebo PARA. Plynové, elektrické a parní varné kotle v profesionálním provedení pro restaurace a další velké gastronomické provozy.

Odborný záruční i pozáruční servis. Dvojplášťové kotly sa používajú na hlavne na ohrev mlieka, prípravu omáčok, krémových polievok množstva iného. Malé a velkoobjemové varné kotle. Vybrat si můžete z varných nádob s kulatým i obdélníkovým průřezem. Většina je také opatřena dolní výpustí.


Podle umístění můžeme varné. Domáce spotrebiče Mora do kuchyne ale aj kúpeľne. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny.

Duplikátor je zložený z vylisovanej hornej dosky, vylisovaného dna nádrže, vnútorného a vonkajšieho plášťa. KUCHYŇSKÉ SPORÁKY A VARNÉ DESKY - Topení Kořínek. Plynový varný kotol 1litrov s okrúhlim duplikátorom.


Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Plynové a indukčné sklokeramické varné dosky. V závislosti na výrobnom procese zákazníka, varné kotle môžu byť vybavené akýmkoľvek ďalším doplňujúcim zariadením, ktoré môžete integrovať do existujúceho podnikového. Vyberať si môžete z varných nádob s okrúhlym aj obdĺžnikovým prierezom. Väčšina je tiež opatrená dolným výpustom. Podľa umiestnenia môžeme.


V naší nabídce pro Vás máme připravené nejrůznější varné kotle , pro vaše velkokuchyňské projekty. Nabízíme Vám varné kotle válcové, čtyřhranné, malé kotle , nebo kotle vyklápěcí s míchadlem. Naše varné kotle dodáváme pouze od kvalitních výrobců a tak máte zaručenou kvalitu u zboží, které si pořizujete. Sú vhodné hlavne do veľkých prevádzok.


Skladajú sa z nerezového duplikátora a rámu. Duplikátor sa skladá z lisovanej hornej dosky, lisovaného dna, vnútorného a vonkajšieho plášťa. Varná nádoba je ohrievaná parou z duplikátora.


Vďaka moderným digestorom už nemajú nepríjemné kuchynské zápachy žiadnu šancu! Digestory sú však oveľa viac ako len užitočné kuchynské elektrospotrebiče.

Naši experti na kuchyne vám radi poradia pri výbere. Profesionálne kuchynské kotle s nepriamym elektrickým ohrevom. Teplo v tomto varnom kotli je tvorené vysokotlakovou parou generovanou v inštalovanej odparke vo vnútri.


Výsledkom je, že para zohrieva celý objem kotla, nielen dno. Vďaka tejto technike sú naše varné kotle ideálne na varenie džemov, polievok, omáčok alebo mnohých. Robustné plynové varné kotle vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele.


Vyznačujú sa spoľahlivosťou, vysokou výkonnosťou, s nízkou spotrebou energie. Bližšie a podrobnejšie špecifikácie nájdete kliknutím na jednotlivé produkty. V ponuke plynové kotle s priamym ohrevom pre prípravu vývarov, varenej zeleniny, knedlí, ohrevu vody, alebo nepriamym ohrevom pre prípravu omáčok, krémových polievok.


Elektrické kotle sú duplikátorové s nepriamym ohrevom. Plášť kotlov vyrobený z nerezovej oceli AISI 316. Neváhajte a kontaktujte nás.


Kvalitné kuchynské náradie uľahčí prácu každému kuchárovi - profesionálnemu i neprofesionálnemu. Správne zvolené dosky na krájanie, naberačky, špachtle, strúhadla a iný riad uľahčí prácu s jedlom a urobí ho o niečo príťažlivejšie a chutnejšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky