středa 2. srpna 2017

Výměník tepla voda vzduch

Všechna zařízení jsou sestavena do kompletu, který funguje tak, že ventilátor nasává přes výměník horký vzduch , kterému je ve výměníku odjímána tepelná energie. Ochlazený vzduch je pak přes podstavec vyfoukáván směrem k podlaze. Výměník tepla vzduch - voda , využívá princip tepelné vodivosti a odstraňuje teplo z rozváděče.


Výměníky tepla od MKS nevyžadují rutinní údržbu a mají vysoký chladicí výkon při kompaktních rozměrech. Rekuperace voda - voda.

Typickými příklady jsou odlišné teplonosné látky (nemrznoucí kapalina - voda , otopná voda - teplá voda , centrální zásobování teplem - topná voda v objektu, apod.) nebo odlišné tlakové poměry v jednotlivých okruzích (centrální zásobování teplem až bar - otopná soustava max. bary). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Možnost povrchové montáže nebo úplné vestavby. Product Lifecycle Active.


Na použitie v náročných podmienkach. Tepelná čerpadla systému vzduch - voda využívají teplo uložené ve vzduchu v okolním prostředí. Dokáží fungovat i při teplotách pod -°C.

Protože se teplota ze vzduchu získává snadno, je také instalace externího zařízení jasná, jednoduchá a rychlá. Výměníky tepla AW Na základě zkušeností s navrhováním a výrobou speciálních soustrojí dmychadel pro různé průmyslové aplikace, vyrábí firma KUBÍČEK VHS také trubkové tepelné výměníky typu AW ( vzduch – voda ). Klasický deskový pájený výměník pro širší rozsah výkonů. Vhodný i jako kondenzátor pro tepelná čerpadla, ale i pro páru či vzduch. Pro menší výměníkové stanice tepla , ohřev teplé vody, ap. Zdrojem tepla je venkovní vzduch.


Provoz je možný i bez realizace vrtů či plošných kolektorů. Pro potřeby špiček při velmi nízkých teplotách je však potřeba doplňkový zdroj. Tím může být váš stávající. Voda nejen stéká po povrchu trubek, ale také se odpařuje.


Vzhledem k vysokému výparnému teplu vody se malým množstvím vody odvede velké množství tepla. Skrápěný výměník spotřebuje na odvedení stejného množství tepla jen polovinu chladicí vody ve srovnání s plášťovým výměníkem. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. Glaser (možná je dělá i Kotrbatý) a předávání tepla je prostřednictvím teplovodního sekundárního okruhu: pára- voda - vzduch.

Ve vzduchotechnické jednotce je teplovodní ohřívač. Regulace je podle teploty vzduchu a reguluje se přívod páry. Takže těsně, téměř na stojatém výměníku je osazen regulační ventil s. Typ E je dnes nejúčinnější výměník CBE na trhu, u kterého téměř veškerý materiál přispívá k procesu přenosu tepla.


Typ E je vyvinutý pro nízkotlaké aplikace kotle ( voda - voda ) a průměrné teploty. Byl navržen tak, aby splnil specifické požadavky zákazníků SWEP na velkovýrobu plynových kotlů. Dostupné jsou dva systémy na neustálou obnovu tepla ze země: podzemní plošné kolektory a vertikální vrty. Topný faktor klesá se snižující teplotou venkovního vzduchu. I v tomto případě je třeba brát ohled na dodržení hygienických požadavků na.


Deskový výměník tepla navrhujeme také jako kondenzátor nebo výparník. Poskytujeme rychlou a profesionální technickou podporu. Abyste se koupali v teplé vodě, dodáme Vám a zprovozníme bazénové tepelné čerpadlo, tepelné čerpadlo Fairlan nebo bazénový výměník tepla nerezový, výměník tepla titanový i nízkoteplotní výměník pro bazén.


Pro náročné nainstalujeme elektrický průtokový ohřívač vody, elektroohřev, bazénové sluneční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky