pondělí 21. srpna 2017

Oprava kompresoru klimatizace cena

Kromě toho lze bez klimakompresoru jen obtížně odmlžit sklo. To může ohrozit bezpečnost jízdy. Proto se doporučuje při prvních náznacích. Uděláte-li to hrozí vám poškození celého systému klimatizace jako celku a jeho nestandartní chování.


Opětovné uvedení klimatizace do bezproblémového provozu je pak velmi finančně náročná. Ta při havárii nebo zadření kompresoru přeruší pohon vnitřní části.

Toto přerušení pohonu je nevratné. Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení. Dle konstrukce je také osazována do klima kompresoru protirázová ochrana. Silenbloky či pružné elementy spojující pohon od řemenu do. Ceník pravidelný servis klimatizace.


Při většim množství servisů klimatizací, pravidelným zákazníkům a klimatizací servisovaných před sezónou poskytujeme výrazné slevy. Pro cenovou nabídku servisu klimatizace nás neváhejte kontaktovat. Pro opravy kompresorů používáme pouze originální náhradní díly, což zajištuje bezproblémový provoz a. Repase spojky autokompresoru klimatizace.

Jako specialisté na opravy autokompresorů provádíme repase - renovace spojek - řemenic, talířků i cívek všech typů. Pro názornost malá ukázka z renovací spojek. Renovace spojky kompresoru Zexel. Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru.


Modelový příklad výpočtu ceny u zákazníka, který si nechá udělat kontrolní servis funkční klimatizace s doplněním chybějícího množství chladiva u vozidla kterému v systému chybělo 100g chladiva. Servis klimatizace 550Kč. Doplnění oleje 10ml 0Kč. Klimatizace standardem.


OPRAVA KOMPRESORŮ KLIMATIZACE. Pravidelným čištěním autoklima předejdete zbytečnému opotřebování dílů. Mezi novinky v sortimentu značky Turbo-Tec patří regenerace kompresorů klimatizace. Nabízíme opravy kompresorů pro osobní, dodávková a nákladní vozidla, autobusy, stavební a zemědělské stroje. Opravy klimatizace na stránkách Autoservis Depoross.


Existují hned důvody proč zapínat klimatizaci. Nejenom, že se vyhneme zamlženým sklům ve vlhkých podzimních a zimních dnech, ale především tak zajistíme kompresoru klimatizace dlouholetý bezproblémový provoz. Provádíme veškeré opravy systému klimatizace , výměny kompresorů , výměny kondenzátorů a výparníků, výměny.


Mezi naše speciální opravy patří kompletní servis klimatizace autobusů a minibusů. Provádíme kontrolu stavu chladiva, kontrolu a doplnění oleje v kompresoru.

K doplnění klimatizace se přistupuje vždy, když se zjistí nedostatek chladiva a ten odhalí diagnostika aut. Cena plnění systému klimatizace. Můžete to poznat také sami hlavně díky nízkému chladivému účinku Vaší. K repasi kompresoru klimatizace a určení přesné ceny je zapotřebí znát přesné číslo daného autokompresoru, které je uvedeno na štítku kompresoru. Na tomto štítku kompresoru jsou uvedeny všechny potřebné informace, bez kterých vám nejsme schopni podat přesné ale jen přibližné informace.


Zkouška těsnosti dusíkovo-vodíkovou metodou za 390Kč. V tomto případě se provádí přímo oprava starého kompresoru zákazníka. Dostupnost a cena repasi kompresoru je odvíjena od rozsahu poškození a opotřebování starého kompresoru. Způsob realizace: Po objednávce kompletně repasovaného kompresoru si můžete kompresor vyzvednout na adrese naší společnosti.


Jak ukazuje naše tabulka pětadvaceti nejžádanějších modelů českého trhu za první pololetí letošního roku, od nižší střední třídy je jednodušší verze – manuální klimatizace – naprostou normou a bez ní si ani tu nejlevnější verzi nedovolí automobilky představit: viz v našem výběru Škoda Octavia, Ford Focus, Kia Cee’ Renault Mégane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky