čtvrtek 10. srpna 2017

Okhe smart 125

Okhe smart 125

Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především všude tam, kde je možné využít nízký tarif elektrické energie HDO (noční proud). Je vhodný na prípravu teplej úžitkovej vody predovšetkým všade tam, kde je možné využiť nízku tarifu elektrickej energie HDO (nočný prúd).


Inteligentní ohřívač vody s možností připojení na HDO (nízký cenový tarif elektřiny). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cena zboží obsahuje recyklační poplatek dle zákona platný od 1. Ohřívač je určen k tzv. Rozměr (ŠxV) 52x1cm.


S digitálním ovládáním. Elektrický bojler o reálném objemu 1litrů. Jde o řadu Smart vyráběnou v objemech 8 10 1a 1litrů vždy pouze v hranaté podobě a jako ohřívače svislé, přičemž „klasika“ se dělá i kulatá, a to jak ve vertikální, tak v horizontální verzi. Ke koupi jsou ještě další typy, ale těmi se zabývat nebudeme.


Okhe smart 125

It enables several modes of operation and provides several functions for comfort. The thermostat is equipped with a display and control keys. A Drazice villanybojlerekkel jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően termékeinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió.


If the servicing interface is used (application for Android or iOS) for activating receiver HDO, then modes SMART and MANUÁL are replaced with SMART HDO and MANUÁL HDO. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. With a limited run of only 1examples, the Brabus 125R took a current Smart ForTwo and squeezed out 1horsepower and 1lb-ft of torque from the rear-mounte turbocharged three-cylinder. Pažangios technologijos vandens šildytuvas su elektroniniu termostatu.


Okhe smart 125

SMART funkcija prisitaiko prie šildytuvo veikimo tiksliai pagal savo poreikius ir tai leidžia sutaupyti mažiausiai elektros energijos. A Smart vízmelegítő felismeri és eltárolja a meleg víz felhasználási szokásokat, és beállítja a megfelelő vízhőmérsékletet az Ön számára. Inteligentný ohrievač vody s elektronickým termostatom Es možnosťou pripojenia na HDO, s využitím nízkeho tarifu.


Roční náklady se tak pohybují i pod hranicí pěti tisíc korun. Z dlouhodobého hlediska se vám investice vyplatí a vynahradí vám i vyšší počáteční. Smart HDO Bojler připojený na HDO nahřívá vodu, ale pokud zjistí, že nebyla za celý den vypotřebována nahřátá voda, následující den níží teplotu. Funkcia SMART HDO prispôsobí. Naopak v případě, že byla vypotřebována všechna nahřátá voda, teplotu zvýší a tak to opakuje, až se spotřeba srovná s teplem akumulovaným v ohřívači.


Okhe smart 125

OPERATING AND INSTALLATION MANUAL. TANK-TYPE WATER HEATER FOR VERTICAL MOUNTING. Družstevní závody Dražice-strojírna s. OKHE 81012160- SMART. Možnosť prípravy TUV využitím nižšieho tarifu elektrickej energie - nočný prúd.


Az egyedi algoritmusának köszönhetően minimum -ot spórolhat a vízfelmelegítés költségein. V režimech SMART , SMART HDO, MANUÁL a MANUÁL HDO je možné ovládání signálem HDO dekódovaným interním přijímačem. Pokud je přes servisní rozhraní (aplikace pro Android neo iOS) aktivován přijímač HDO, potom jsou režimy SMART a MANUÁL nahrazeny SMART HDO a MANUÁL HDO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky