úterý 29. srpna 2017

Karafa na vodu

Velmi elegantní karafa na vodu , kterou si do sklenice nalijete pouhým nakloněním karafy. Kostky ledu či jiná pevná část se z karafy při vylévání nedostane. Karafa značky Cilio o objemu l. Veľmi elegantná karafa na vodu , ktorú si do pohára nalejeme jednoduchým naklonením karafy.


Kocky ľadu či iná pevná časť sa z karafy pri vylievaní nedostane.

Pitný režim je potrebné dodržiavať. Preto je dobré mať vždy po ruke vodu , ktorá Vám bude chutiť. Karafy, džbány aj fľaše Vám v tom môžu pomôcť. Pripravte si hneď celý džbán vody s citrónom a mätou alebo so zázvorom a bude Vás tam čakať vždy, keď budete smädní. Skleněné karafy na vodu z varného skla, skleněné karafy z bezolovnatého křišťálového skla či z dvoustěnného varného skla.


Různé tvary a velikosti. Možnost použití i na jiné nápoje jako jsou ledové čaje, limonády, ale i víno.

Elegantní karafy na vodu udělají z obyčejného pití nevšední zážitek. Sklenená karafa na vodu či domácu limonádu bude hosťom vždy po ruke. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno. Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo. Džbán môže byť sklenený alebo keramický.


Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno, díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá. Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás. Detail produktu Do obchodu. Harmonizačná karafa na vodu Orgon od výrobcu Via Human má objem l. Oceníte, jak dobře se karafa drží za grip z umělé kůže.


Součástí karafy je velké sítko na čaj nebo na ovoce, které při nalévání může zůstat v karafě. Karafy na vodu vám budou skvělou dekorací i relaxačním parťákem. Aby karafa zůstala hygienickou a sloužila vám skvěle co nejdéle, samozřejmě je třeba o ni dobře pečovat. Kč skladem ks Chladicí karafa na vodu ACQUA COOL l Blomus.


Nenalévejte do karafy teplou vodu z kohoutku – není pitná. Nepatří do mikrovlnné trouby, a pokud je prázdná, neumisťujte ji na slunce nebo do blízkosti zdrojů tepla – orgonitu zahřívání nesvědčí.

Skleněná karafa na vodu či domácí limonádu bude hostům vždy při ruce. Pokud si chcete dopřát příjemný večer, bude se vám hodit karafa na víno. Kromě toho, že je praktická, vypadá skleněná karafa jednoduše stylově.


Co se týče džbánu, ten máme většinou spojený s pivem. Pengo Spa Láhev patentní 33l. TESCOMA láhev s klipem hranat. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Věrná replika vázy v antickém stylu.


Každý kus je ručne vyrobený v sklárni v Českej republike.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky