úterý 8. srpna 2017

Čištění kopaných studní

Instalace čerpací techniky: domácí vodárny, ponorná čerpadla, ruční pumpy. Každou hodinou je do Vaší studny naplavováno množství přírodních nečistot, jako jsou např. Provádíme tlakové čištění vrtaných i kopaných studní.


Rozbory vody základní i rozšířené, které provádí akreditovaná laboratoř. Jaroslav Hrdlička a spol.

Poté probíhá vybírání nánosu ze dna a spárování skružených studní do hloubky 5m od úrovně terénu. Zaspárování je nutné k zabránění pronikání povrchové. OPRAVA KOPANÝCH STUDNÍ.


Odborné čištění kopaných studní. Naším cílem je křišťálově čistá, zdravotně nezávadná voda ve vaší studni. Při objednávce dvou studní sleva 5Kč.


Firma Zdeněk Petřík - opravy a čištění studní poskytuje následující profesionální a kvalitní služby v oblasti oprav a čištění studní : Čištění kopaných a vrtaných studní. Opravy kopaných a vrtaných studní.

Výměna sacích košů a potrubí. Proč studnu čistit Protože odumřelé zbytky rostlin, listů, hmyzu, hlodavců které padají do tělesa studny, často vodu hygienicky znečistí. Specializujeme se na čištění studní , opravy zborcených kamenných i skružených studní , čištění vrtů, opravy zhlaví, instalujeme čerpadla do vrtů a studní , napojujeme vodní zdroje na obytná zařízení, opravujeme ruční čerpadla.


PROHLUBOVÁNÍ, KOPÁNÍ A ČIŠTĚNÍ KOPANÝCH STUDNÍ. Ručně kopeme či prohlubujeme studny. Při kopání či prohlubování studní používáme k přírodě a vodě ověřené, šetrné postupy. Staré nefunkční, zanedbané či zasypané studny obnovíme, zrekonstruujeme a vrátíme do nich opět průzračnou vodu. Do nedávna jsme nabízeli čištění studní dvěma způsoby.


První způsob vzhledem k použitým. Jedním z předpokladů kvalitní pitné vody je úprava zhlaví studny proti vnikání nečistot z povrchu. Kontaminace vody Mnoho dříve kopaných studní je ve špatném technickém stavu. Netěsnostmi v krytu studní do nich při jarním tání nebo přívalových deštích spolu s povrchovou a dešťovou vodou vnikají organické nečistoty a usazují se na dně studny jako jemný kal, který je tvořen především zeminou, listím, větvemi a odumřelými těly drobných živočichů. Jak se provádí čištění studní a kdy se má opakovat Hlavním úkolem správného vyčištění studny je vytvoření sterilního prostředí pro jímání podzemní vody.


Ceník čištění kopaných studní. Zanedbanou kopanou i vrtanou studnou ohrožujete především vlastní zdraví a také čerpadlo v ní. Většina dříve kopaných studní bývá ve špatném technickém stavu, díky tomu se do nich z povrchu dostává mnoho organických nečistot, zejména zemina, listí i hlodavci.


Naše firma pokračuje ve studnařské tradici na Hlinsku již druhou generaci.

Naše technika nám umožňuje provádět vrty pro tepelná čerpadla, vrtané studny, kopané studny, ale také provádíme čištění studní. Studny, vrty - Erik Tomek. Pokud ve studni máte málo vody nebo Vám voda dochází, čištění studny bohužel nepomůže. Snižování vydatnosti pramenů a vysychání starších studní je celoplošný reálný problém. Abychom zjistili, jak kvalitní Vaše studna je a mohli Vám pomoci, musíme stát nohama na dně.


Při provádění studnařských prací předchází fyzická kontrola jejího stavu, při které zjistíme případné nedostatky. Při čištění studny se u nás dozvíte její výhody a nevýhody, zda-li si napustíte bazén, či si sotva ráno opláchnete oči a vyčistíte zuby jediným. Systémy úpravy pitné vody.


V případě zájmu navrhneme termín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky