úterý 8. srpna 2017

Chladící box gastro

Chladící box gastro

Jsme odborný prodejce chladící techniky pro podnikatelské účely a gastro provozy. Jako autorizovaný prodejce Polair a NORDline jsme Vám připraveni poradit a vybrat ten správný chladící box včetně chladící jednotky. Stavebnicový chladicí box Polair Standard KXH 175. CHLADÍCÍ TECHNIKA, Gastro -netshop. Nejlevnější chladící stoly pro profesionální využití v gastro provozovnách.


Hodnocení produktu:. Nabízíme nadstandardní servis. Kvalitní stavebnicový chladící box systém, spojovací péro - drážka (perfektní utěsnění jednotlivých panelů), profilované sendvičové panely z pozinkovaného ocelového plechu.


Profesionální mrazicí skříně pro gastronomii jsou běžně vyráběny v rozmezí teplot od -do -22°C ale často se lze setkat se skříněmi fungujícími od -10°C. Kompletní nabídka profi gastro zařízení ve firmě Gastrotrade. Nabídka chladící a mrazící techniky,gyrosy,vodní lázně,hrnce a pánvičky, dále v našem sortimentu naleznete ohřívače na vodu, udírny,sporáky a trouby,vinotéky a sušičky na ovoce. Chladící skříně na ryby. Eshop s výbavou pro Gastro provozy.


Zařízení v profi kvalitě. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty chladící box - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Gastro zařízení a gastronomické vybavení, lednice, sporáky vše přehledně na gastrozarizeni. Všechny výrobky důkladně testujeme. Svoje využití najdou ve všech větších vývařovnách či cukrárnách, kde již nestačí klasické velkokapacitní lednice. Regál je rozebiratelný takže je vhodný např.


Chladící box gastro

Ostatní gastro vybavení, vinotéky, salátové bary, chladící technika,. Prosklený, průchozí chladící box Electrolux. Může sloužit ke skladování, prezentaci nebo k přímému prodeji zboží. V ceně zavážecí vozík na prezentaci a přímý prodej zboží.


Vnitřní rozměry boxu: x 1x 1cm. Objednejte si přes nás gastro produkty prvotřídní kvality od výrobců Salvis, Winterhalter, Blanco, Hiber a mnoha dalších. Ať už potřebujete konvektomat, gastro digestoř nebo chladící box , jste tu správně. Jedná se o jedny z nejkvalitnějších chladích boxů na evropském trhu a ve střední Evropě jsou v podstatě jedničkou. Ideální společník na cesty, na dovolenou, na piknik, nebo i na nákupy.


Chladící box gastro

Uděláme cenu přímo pro vás. Dle přání a požadavků zákazníka realizujeme řešení chladících a mrazících boxů v nejrůznějším provedení. Profesionální gastro vybavení Výhodná chladící technika Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. V naší nabídce najdete jak vybavení gastro provozů, jako jsou chladicí stoly, velkoobjemové chladničky, chladicí skříně i komory, saladety atd.


Obsahuje informace o možnosi zapůjčení zboží, záruku a nabídku eko-likvidace. Vybavení pro vaši kuchyň. Dodáváme profesionální gastronomické vybavení s dlouholetou životností a specializujeme se zejména na české varné technologie a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky