úterý 22. srpna 2017

Thorma kachle

Thorma kachle

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Free Shipping On Orders Over £45! Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní. Kamna patří mezi tradiční výrobky společnosti THORMA a jsou vyráběny ve Fiľakovo již přes let.


Konstrukce kamen je zaměřena na funkčnost a spolehlivost. Při výrobě používáme kvalitní slovenskou ocel určenou na lisování a smaltování. Díky tomu plášť ohniska vydrží desítky let. Smaltovaný povrch odolá. Thorma FALUN od 87€ - Heureka.


KRBOVÉ - KACHLE - KRBY. Vyberte si zo širokej ponuky produktov, objednajte si z pohodlí domova za výhodné ceny so zľavou oproti klasické predajni a nechajte si tovar priviesť domov. Garantujeme všetky záruky a servis. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Thorma kachle

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Modelový rad THORMA EXCLUSIVE sa cez košík nepredáva. Krbové kachle slovenského výrobcu s dlhoročnou výrobnou tradíciou. V prípade záujmu o radu EXCLUSIVE nás neváhajte kontaktovať.


Kachle mám cca 5rokov, používam ich na občasné vykúrenie garáže, teda žiadne celodenné vykurovanie počas celej zimy a aj napriek tomu mi vydržali iba 5rokov! Kachle majú slabé miesto v zadnej časti, kde sa napája dymovo jednoducho sa mi tam prepálili, toto jediné miesto nie je vôbec chránené šamotom, je to čistý plech. V kachliach THORMA BOZEN w môžete kúriť drevom, briketami alebo uhlím. Peletové kachle radu ESP teplovzdušné teplovodné možnosť GSM. Dokonalé spojenie elegancie, ručne vyrábaných keramických obkladov s talianskym dizajnom, zapustená kľučka od spaľovacej komory pre väčšiu bezpečnosť a ešte omnoho viac sa skrýva v kachliach radu ESP.


Thorma kachle

Kachle sálajú príjemným teplom, čo je dané vlnovými dĺžkami pri vyžarovanie z keramického obkladu. Vzhľadom k rozmerom kachlí a možnosti dobrej regulácie výkonu môžete kúriť vždy tak, aby povrch kachlí sálal príjemné teplo, a teda neprekuroval okolie kachlí, ako sa môže stať pri jednoduchých malých kachlí vo veľkej miestnosti. Kachle Bozen s priezorom sú tradičným výrobkom, ktorý sa používa na vykurovanie jednej miestnosti, prípadne priľahlých miestností.


Dvierka pre prikladanie i od popolníka sú liatinové. Dymovod s priemerom 1mm má zadný vývod. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


THORMA BOZEN b - prevedenie: vínovo červená Tradičné malé kachle na drevo, hnedouhoľné brikety a čierne uhlie, ktoré sa so svojimi rozmermi a vykurovacou schopnosťou môžu používať aj ako hlavný zdroj tepla pre lokálne vykurovanie. Najširší výber štýlových kachlí. Spoločnosť vyrába kachle , krbové kachle , krbové vložky a sporáky na tuhé palivo, kotlové súpravy, ohrievače vody. THORMA FILEX EUROFEN II b Kachle čierne Tradičné malé kachle na drevo, hnedouhoľné brikety a čierne uhlie, ktoré sa so svojimi rozmermi a vykurovacou schopnosťou môžu používať aj ako hlavný zdroj.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Slovenské sporáky s dlhoročnou tradíciou. Spoločnosť THORMA vyrába kachle , krbové kachle , krbové vložky a sporáky na tuhé palivo.


Ako vybrať krbové kachle ? Investícia do kachlí sa vám vráti približne za rok na nižších cenách za palivo. Moderné krbové kachle sú zároveň dizajnovou dominantou interiéru a vytvárajú príjemnú, romantickú atmosféru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky