úterý 29. srpna 2017

Půjčovna elektrických pian

Nový klavír (pianino) lepší kvality může stát od 1tisíc Kč nahoru. Je to definitivní cesta a rozhodnutí. Prodat piano pak není tak snadné jako ukončit jeho půjčení. Pronájem klavírů a pianin. Firma DRNEK PIANA má mnohaleté zkušenosti s pronájmem pianin a klavírů ať krátkodobým na den až několik dní, nebo dlouhodobým na rok a déle.


Mezi naše stálé zákazníky patří kromě desítek soukromých osob také základní umělecké školy, střední odborné školy, základní a mateřské školy, hotely, hudební kluby, divadla a další organizace, viz.

Na našich stránkách naleznete elektronické výcvikové obojky pro psy v různých velikostech – můžete si tedy pořídit elektrické obojky jak pro malé psy, stejně jako elektronický obojek pro velké psy. Zkušenosti s elektronickými obojky jsou mezi kynology pozitivní. Důležité je ovšem vybírat elektronický obojek pro psa s ohledem na funkce a kvalitu - správný výběr. Prodej pian nikdy nebyl jednodušší!


Provádíme opravy pian , pianin a klavírů, ladíme, repasujeme mechaniky. Děláme vše pro to, aby váš hudební nástroj znovu hrál. Kupujete klavír nebo piano?


Poradíme vám, jak vybrat pro vás to nejvhodnější a jak o něj pečovat. Půjčovny hudebních nástrojů v Praze a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Schlögl piana, s. Minimální doba zapůjčení je měsíců. Dřívější vrácení je možné, v tom případě je naúčtován doplatek ve výši půjčovného ze zbývající doby. U podpisu smlouvy také jednoho ručitele, odlišného od manžela či manželky nájemce.


Ručitel nám ručí do hodnoty nástroje, kontaktujeme ho jen při zákazníkově delší prodlevě s platbou nájmu, popř. Při nákupu můžete využít naši VIP dopravu pian. Tento druh dopravy najdete v 2. Vyberte si libovolný skútr nebo elektrický vozík z naší nabídky. Be your own guide - the machines are equipped with Mio GPS, where all routes are pre-set - so you do not get lost and the GPS will always lead you safely to your destination.


Půjčující vyplní objednávku a potvrzuje, že souhlasí s obchodními podmínkami stisknutím tlačítka „dokončit objednávku“. Většina elektrických pian Wurlitzer jsou přenosné modely s odnímatelným stojanem a sustain pedálem připojeným pomocí Bowdenova kabelu. Dále existují také modely “konzole”, “grand” a “spinet”, které mají sustain pedál přidělaný na pevno. U nejstarších modelů byl sustain pedál připevněn ze strany nástroje.


Jsme největší půjčovna elektromobilů v Praze. K pronájmu nabízíme Volkswagen e-golf, Volkswagen e-up a připravujeme pro Vás AUDI e-tron. Rychle je rozložíte a bez potíží uložíte například do automobilu. Ovládání je velmi intuitivní.


K používání elektrických tříkolek nepotřebujete řidičský průkaz, jsou tak vhodné pro seniory a hendikepované.

Digitální piano je skvělé, cenově dostupnější řešení pro hráče, kteří nemají pro akustický klavír dostatečný prostor. Elektrickou tříkolku přivezeme zdarma až k vám, ukážeme. Většina z nich disponuje zvukem opravdových pian , ale i dalšími zvuky a užitečnými funkcemi.


V naší nabídce digitálních pian si vybere klavírní virtuóz i úplný začátečník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky