úterý 15. srpna 2017

Cedrové dřevo do skříně

Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Široký sortiment. Nabízíme mnoho kolekcí i jednotlivých modelů do celého bytu či domu. Výběr platby dle potřeby.


Najděte pohodlí i při pla.

Dřevovina cedru také má baktericidní vlastnosti, např. Vůči struktuře dřevoviny a jí biologickým vlastnostem cedr velice se hodí pro stavbu saun – jako cedrové obklady stěn, lavic a cedrových domů. Závěsné cedrové visačky.


Teplá, dřevitá vůně esenciálního oleje z cedrového dřeva (Cedarwoo Juniperus virginiana) zklidňuje mysl a tělo a podporuje uvolnění a relaxaci při lokálním použití i aromaterapii. Udělejte ve své skříni preventivní opatření proti molům a dalším nevítaným roztočům. Není ale třeba hned sahat po nepříliš oblíbeném naftalínu.


Stačí zavěsit mezi oblečení tuto destičku z cedrového dřeva.

Pro nás je sice vůně tohoto dřeva velmi příjemná, ale pro malé hmyzí škůdce je jeho pach přímo odpudivý. NÁŠ TIP Po čase můžete destičku. Sada prstenů z cedrového dřeva do šatní skříně Compactor (125). Související zbo ží - Aromatické cedrové visačky do šatní skříně , 20ks. Odpuzovač molů E-MOL spray, 2ml.


Kousky cedrového dřeva můžete umístit do zásuvky i úložných prostor, roztoči nebudou mít na vaše oblečení „chuť“. A to cedrové obzvláště. Jeho nasládlá mýdlová vůně odpuzuje hmyz. Díky tomuto přírodnímu repelentu dokážete s moly zatočit bez zbytečné chemie!


CEDARWOOD ( cedrové dřevo ). Je vyráběn parní destilací z cedrového dřeva. Cedrová cedulka má rozměry x 6. V aromaterapii je velice oblíbený pro navození pocitu relaxace. Pečujte o sebe masáží s tímto olejíčkem, rozjasňuje pokožku a zklidňuje mysl.


A samozřejmě dbát na to, aby tyto prostředky neobsahovaly insekticidy.

A protože jde o ochranu potravin, tak je důležité, aby byly bez jakékoliv vůně, jako tomu je například u výrobku Raid proti potravinovým molům. Módní trendy nás nutí mít stále více svršků, které je potřeba dle příležitosti obměňovat. Bundy, kabáty, ponča a další oděvy se tak často vrší na malých předsíňových věšácích, které je zkrátka neunesou! Naplánujte si šatní skříň podle vašich představ a využijte tak váš úložný prostor naplno dle vašich potřeb. Vnitřní vybavení skříní najdete v ASKO – NÁBYTEK.


Bytové parfémy a vůně, aroma difuzéry, vůně do auta, vůně do bytu. Vonné difuzéry a tyčinky. Nabízíme nejen klasické policové skříně , ale také kombinované šatní skříně s možností pověšení košilí či kalhot a odkládací plochu na komínky s oblečením.


Zákazníci nejčastěji vyhledávají skříně z lamina, které jsou praktické, ale nabízejí také neotřelé barvy, designy a nižší cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky