středa 23. srpna 2017

Ventilátor s dobehem

Ventilátor s dobehem

Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm, časový spínač. Nastavte si svůj ventilátor podle potřeby a větrejte tak, jak budete chtít! Nástěnné ventilátory s časovým doběhem běží po spuštění přesně tak dlouho, jak si je nastavíte.


Nakupte na našem eshopu nástěnné ventilátory s. Ventilátory do koupelny s časovým doběhem, Ventishop. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Uvedené ceny již obsahují autorské a recyklační poplatky, zároveň ceny obsahují slevu za nákup přes internetový obchod. TD-T s jedním vinutím a vestavěným doběhem nelze regulovat.


Axiální ventilátor stěnový s gravitační žaluzií a časovým doběhem AVPRO100T je určen zejména pro odvětrání místností s vyšší vlhkostí. Je vybaven gravitační žaluzií, která brání zpětnému proudu vzduchu, a zároveň nebrání přirozenému proudění vzduchu skrz ventilátor , podobně jako u gravitační větrací mřížky. I tím se zlepšuje odvětrání.


Ventilátor s dobehem

Zatímco čidlo zapíná ventilátor podle vlhkosti vzduchu v místnosti, časový doběh umožňuje větrání ještě až minut poté. Standardní ventilátor se zapojuje pomocí svorkovnice (čokolády), ( viz obr. č.1). Ve většině případů jsou ze zdi vyvedeny dva vodiče. Každý z nich by měl mít.


Mám do obložené koupelny koupený ventilátor s. Hodí se do koupelen, na WC, do kuchyní, malých kanceláří a dalších prostor. Koupelnový ventilátor Silent 1CRZ je vybaven nastavitelným časovým doběhem 1-minut, zpětnou klapkou a kuličkovými ložisky. Tichý ventilátor Silent. Má přívody L(fáze), LT(signál z vypínače pro nastavené časování) a N. Pod omítkou nachystaný lustr kabel od krabice vypínače k rouře v barvách černý-modrý-zelenožlutý. Zemnění ventilátor nemá (zž nemá využití).


Motor u ventilátoru je jednofázový, asynchronní s ochranou proti přetížení motoru. Součástí motoru jsou kluzná. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jednofázový asynchronní motor s ochranou proti přetížení.


Při výběru ventilátoru do koupelny si můžete navíc pořídit i čidlo vlhkosti, které zajistí zapnutí ventilátoru, jakmile vlhkost v koupelně překročí stanovenou mez. Kč s DPH 64Kč bez DPH. U tohoto ventilátoru máte možnost spolupráce s vypínačem osvětlení. Výkonné, velmi tiché, úsporné a elegantní ventilátory pro odvětrání místností s výfukem do stoupačky s dlouhou trasou např. Spolu s ventilačním systémem a větracími mřížkami HACO tvoří komplexní řešení větrání zejména obytných místností, technických zázemí, sklepů, pů kanceláří apod.


Ventilátor s dobehem

Skříň ventilátoru a krycí mřížka je vyrobena z primárního bílého plastu ABS, motor je. Motor je asynchronní s kotvou nakrátko a stíněným pólem, pro trvalý provoz. Maximální provozní teplota okolí je °C. Vinutí je chráněno proti kondenzátu přídavným krytem.


Krytí IP4 provedení H IP4 provedení V IP57. Motor má ochranu proti přetížení a dvojitou izolaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky